ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Καν:"Θέλω να σκοράρω"!

Καν:"Θέλω να σκοράρω"!
Καν

Την επιθυμία να σκοράρει ένα τέρμα στο τελευταίο ματς της καριέρας του εξέφρασε σε Γερμανικά μέσα ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Όλιβερ Καν

Μπορεί το αυριανό παιχνίδι να είναι το τελευταίο του Όλιβερ Καν όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο 38χρονος πλέον τερματοφύλακας δεν έχει φιλοδοξίες, και αυτό γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος θέλει να πετύχει ένα τέρμα πριν αποχωρίσει από το ποδόσφαιρο. Το ερώτημα όμως είναι, θα αφήσει ο προπονητής της Μπάγερν τον Καν να εκτελέσει πέναλτι; Κάτι που είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν μην μπορώντας όμως να το καταφέρει αφού ο αντίπαλος γκολκίπερ τον "ψάρωσε" με αποτέλεσμα να το αποκρούσει.

Ο ίδιος ο Καν μίλησε γι' αυτό το θέμα σε εφημερίδα της Γερμανίας λέγοντας ότι από τώρα είναι έτοιμος για αυτό το ενδεχόμενο.

" Είναι κάτι που με αγχώνει πολύ καθώς δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να κλοτσήσω την μπάλα σωστά, όμως τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και ο κόσμος της ομάδας με έχει βοηθήσει αρκετά έτσι ώστε να τα καταφέρω, μάλιστα να σας αποκαλύψω ότι από τώρα έχω αποφασίσει σε ποια γωνία θα το χτυπήσω".



TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ