ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Θέλει Βορονίν η Στουτγκάρδη

Θέλει Βορονίν η Στουτγκάρδη
Βορνίν

Τον 29χρονο Ουκρανό επιθετικό της Λίβερπουλ θέλει η Στουτγκάρδη σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία

Το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ έφερε με ελεύθερη μεταγραφή στο Άνφιλντ τον Ουκρανό επιθετικό της Λεβερκούζεν Αντρέι Βορονίν, μια μεταγραφή που όλοι πίστεψαν ότι θα βοηθήσει πολύ την Αγγλική ομάδα μιας και ο 29χρονος επιθετικός είχε πραγματοποιήσει μια σπουδαία σεζόν. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν και οι δυο πλευρές αφού ο Βορονίν ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής στην Αγγλία, ενώ και ο προπονητής του συλλόγου Ράφα Μπενίτεθ δεν τον εμπιστεύτηκε σε αρκετά παιχνίδια με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί σε 19 ματς εκ των οποίων στα περισσότερα ερχόμενος από τον πάγκο.

Όπως είναι φυσικό πολλά έχουν αρχίσει να ακούγονται όσο αφορά το μέλλον του Βορονίν στην Λίβερπουλ, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη που δήλωσε πως ο πελάτης του είναι κοντά στο να επιστρέψει στην Γερμανία.

Έτσι σήμερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Στουτγκάρδη έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την διοίκηση των "Κόκκινων", με σκοπό να τον φέρουν στην ομάδα τους. Ο ίδιος ο παίκτης δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Γερμανία αφού στα χρόνια που βρέθηκε εκεί πραγματοποίησε και τις καλύτερες εμφανίσεις του.



TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ