ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Κάμπας: "Κοιτάμε μπροστά"

Κάμπας: "Κοιτάμε μπροστά"
καμπας

Αναταραχή προκάλεσε η ήττα από τον Θρασύβουλο την προηγούμενη αγωνιστική στην ομάδα του Ηλυσιακού, καθώς η εμφάνιση δεν ήταν η αναμενόμενη

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν παράπονα από τον διαιτητή Σελίμο, για τον μη καταλογισμό τέρματος υπέρ των "κιτρινόμαυρων", που είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Χρηστοβασίλη, αφού απείλησε ακόμα και με αποχώρηση από την ομάδα.
Ο επιθετικός του Ηλυσιακού Ηλίας Κάμπας με δηλώσεις του στο SPORT24 προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίνοντας το σύνθημα για νέο ξεκίνημα με αντίπαλο τον Αγ. Δημήτριο: " Υπάρχει πικρία αλλά κοιτάζουμε μπροστά. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να ανταπεξέλθει. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και με πειθαρχία να βαδίσουμε μπροστά. Προπονητής και παίκτες θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι ώστε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα".

Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους, σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό και θεωρεί ότι αν η ομάδα είναι ενωμένη μπορεί να πετύχει τους στόχους της: " Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να κρίνω ποιός φταίει. Με τον Θρασύβουλο προσπαθήσαμε δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε νεά ομάδα που θα πρέπει να παλέψει και να δώσει τον καλύτερο εαυτό και σιγά σιγά να προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε. Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής γνωρίζει τι χρειάζεται η ομάδα ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να δούμε καλύτερα αποτελέσματα".

Πλέον, ο αγώνας με τον Άγιο Δημήτριο είναι αποφασιστικής σημασίας για την εξέλιξη του πρωταθλήματος με τους "κιτρινόμαυρους" να θέλουν μόνο νίκη: " O Hλυσιακός πάει για νίκη. Θέλουμε βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Δεν σκεφτόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά και δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε ομάδα και κοιτάμε μπροστά".

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση για να πάρει το αποτέλεσμα που η ομάδα του επιθυμεί.






TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ