ΟΦΗ

"Καμπάνα" στον Γκέρμπερ

"Καμπάνα" στον Γκέρμπερ
Γκερμπερ

Ο Φαμπιάν Γκέρμπερ είναι ο πρώτος που τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο στον ΟΦΗ την φετινή σεζόν

Τα πρώτα πειθαρχικά παραπτώματα έκαναν την εμφάνιση τους στο Ηράκλειο, με τον Φαμπιάν Γκέρμπερ να πληρώνει χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Γερμανός αμυντικός μέσος ενημερώθηκε για το ύψος του χρηματικού προστίμου και δέχθηκε να το πληρώσει αδιαμαρτύρητα.
Άλλωστε, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Φράντισεκ Στράκα ο Τσέχος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν θ’ ανεχτεί πειθαρχικά παραπτώματα, καθώς δεν θέλει να διαταραχθεί το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Καμία ανησυχία για Σταυρακάκη, άγνοια για Τζόρβα

Όσον αφορά την αποχώρηση του Κώστα Σταυρακάκη από το φιλικό του ΟΦΗ με τους νέους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο μεσοαμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποφασίστηκε να μην προπονηθεί την Πέμπτη, αλλά να συμμετέχει κανονικά την Παρασκευή.

Σχετικά με την φημολογία που αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλέξη Τζόρβα, στο Ηράκλειο δηλώνουν άγνοια, τονίζοντας ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Τετραετές ο Καποράλε

Ο Γκαστόν Καποράλε έπεισε τον Φράντισεκ Στράκα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και έτσι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς. Ο νεαρός Αργεντινός γεννήθηκε στις 04-07-1989 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Χιμνάσια Λα Πλάτα ενώ μπορεί να παίξει τόσο σαν αριστερός χαφ όσο και σαν επιτελικός μέσος.

Μανούσος: «Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Πιο ψηλά από την προηγούμενη σεζόν είναι ο στόχος του ΟΦΗ σύμφωνα με δηλώσεις του Γιώργου Μανούσου στον «Athletic Radio 104,2».

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Αιολικό και τον ΟΦΗ. Η ομάδα που αγωνίζομαι τώρα είναι από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας και από τις πιο ιστορικές. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα αλλά και ευχαριστημένος από όσα έχω βρει στο Ηράκλειο».

Για τον εαυτό του: «Από τον εαυτό μου δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος γιατί πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα όπως θέλω και εγώ ο ίδιος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχω δώσει τα αναμενόμενα. Μπορώ να προσφέρω περισσότερα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ».

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ να συνεχίσει την καριέρα του: «Με κέρδισε η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΟΦΗ που ήρθαν και με βρήκαν στο σπίτι μου δείχνοντας μου πόσο πολύ ήθελαν να παίξω στην ομάδα. Γιατί όταν έρχεται μια ομάδα και σου λέει τι σκέφτεται για εσένα τότε δεν μπορείς να μην απαντήσεις θετικά στην πρόταση που σου έγινε. Είχα δώσει τον λόγο μου και επειδή μου αρέσει πάντα να είμαι σωστός για αυτό είπα ναι. Όλα αυτά που μου είπαν τότε αποδεικνύονται τώρα θετικά και δεν έχω μετανιώσει καθόλου που διάλεξα τον ΟΦΗ για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

Για τις μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά: «Ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη. Δεν θα καταλαβαίνουμε ούτε κούραση, ούτε αγωνιστικά προβλήματα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας. Όσον αφορά την παρουσία του ΟΦΗ στα φιλικά μέχρι τώρα, εμείς προερχόμαστε από μια δυνατή προετοιμασία, είχαμε ελλείψεις στο ρόστερ όμως τώρα με την έλευση των δύο παιδιών θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ο Δημούτσος και ο Εντόι θα βοηθήσουν πάρα πολύ και σιγά σιγά θα λύνονται τα πόδια μας».

Για τον στόχο του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα: «Στόχος όλων μας στον ΟΦΗ είναι να κάνουμε μια καλύτερη από πέρυσι πορεία. Θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα και να ανεβάσουμε ψηλά την ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και δεν πρέπει να παίζει για την σωτηρία αλλά να έχει μεγαλύτερους στόχους. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος και όλοι μας θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό ώστε να πάει ο ΟΦΗ ψηλά».


















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ