EUROPA LEAGUE

Καμάρα για Κουντέλα: "Μου είπε ότι είμαι μία γαμ@@@@@@ μαϊμού"

Καμάρα για Κουντέλα: "Μου είπε ότι είμαι μία γαμ@@@@@@ μαϊμού"

Ο Γκλεν Καμάρα μίλησε για πρώτη φορά on camera μετά από τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε από τον Οντρέι Κουντέλα στο Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας, τονίζοντας πως αισθάνθηκε ντροπιασμένος και ταπεινωμένος.

Η αναμέτρηση του "Άιμπροξ Παρκ" μεταξύ της Ρέιντζερς και της Σλάβια Πράγας (18/3) για τη φάση των "16" του Europa League βρήκε τους Τσέχους να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης, ωστόσο αυτό κηλιδώθηκε από τις καταγγελίες του Γκλεν Καμάρα πως κατά τη διάρκεια του ματς δέχτηκε ρατσιστική προσβολή από τον Οντρέι Κουντέλα.

Την ώρα του αγώνα αλλά και στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά με επίκεντρο τους δύο παίκτες ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση από την UEFA που για το λόγο αυτό επέβαλε προσωρινή ποινή μίας αγωνιστικής στον παίκτη της Σλάβια.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος Φινλανδός μέσος της Ρέινζερς μίλησε στην κάμερα του "ITV" για πρώτη φορά μετά το άσχημο συμβάν, τονίζοντας πως η ρατσιστική αντιμετώπιση που δέχτηκε από συνάδελφό του, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, τον έκανε χίλια κομμάτια.

"Κάποιος παίκτης της Σλάβια είχε δεχτεί φάουλ θυμάμαι και ζητούσε από τον διαιτητή να δείξει κάποια κάρτα, οπότε του ζήτησα με κάποιο τρόπο να σταματήσει.

Τότε ήταν που ένας συμπαίκτης του άρχισε να γελάει. Με πλησίασε και μου είπε στο αυτί "είσαι μία μαϊμού, μία γαμ@@@@@ μαϊμού και ξέρεις πως τέτοια είσαι".

Αντέδρασα και άρχισα να φωνάζω "είναι ρατσιστής, είναι ρατσιστής", τόνισε αρχικά ο Καμάρα, προσθέτοντας πως ήταν δίπλα του ο συμπαίκτης του, Κόνορ Γκόλτσον, που τα είχε ακούσει όλα και έγινε έξαλλος.

"Δεν ξέρω αν τον είπα ρατσιστή αλλά ο Γκόλντσον αντέδρασε και ακολούθησε μεγάλος καυγάς. Προσπαθούσα να πω στο διαιτητή τι είχε συμβεί και αυτός κατέληξε να τιμωρεί με κάρτες τους Γκόλντσον και Κουντέλα.

Από εκείνη τη στιγμή πολλά ήταν τα συναισθήματα που περνούσαν από το μυαλό μου: θυμός, λύπη, αίσθημα ταπείνωσης. Ένιωσα πως ήμουν ένα μικρό παιδί, με το συγκεκριμένο σκηνικό να το βλέπουν η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι οπαδοί.

Την επόμενη ημέρα δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ όλο αυτό, ήμουν τόσο θυμωμένος που έβγαιναν δάκρυα από τα μάτια μου. Είχα να νιώσω τόσο άσχημα ένας Θεός ξέρει από πότε. Ήταν ένα πραγματικά περίεργο συναίσθημα.

Είναι τρελό που δέχτηκα τέτοια επίθεση από έναν αποκαλούμενο επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Είναι κάτι που δεν περιμένεις σε ένα παιχνίδι. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτά που ένιωσα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να αισθανθώ ποτέ ξανά με τέτοιο τρόπο".

Επιπλέον, ο Καμάρα μίλησε για την τρομερή συμπαράσταση που είχε φίλους, οπαδούς και τους ανθρώπους της Ρέιντζερς, ενώ ξεκαθάρισε πως αν του συνέβαινε τέτοιου είδους περιστατικό ξανά, θα αποχωρούσε άμεσα από το γήπεδο.

"Ήταν σπουδαία η υποστήριξη που πήρα. Τους ευχαριστώ όλους και το εκτιμώ. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο θα είχα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, 100%.

Δεν θα πρέπει να υπάρχουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν όσο ζούμε θα προλάβουμε να δούμε κάποια αλλαγή. Εάν μπορώ εγώ να φέρω αυτή την αλλαγή, θα το προσπαθήσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Video

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ