ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικηγόρος Καμαρά: "Να τιμωρηθεί 1 χρόνο ο Κουντέλα και να αποβληθεί η Σλάβια"

H στιγμή που ο Κουντέλα φέρεται να λέει κάτι στον Καμάρα προκαλώντας στη συνέχεια την οργή του παίκτη της Ρέιντζερς
H στιγμή που ο Κουντέλα φέρεται να λέει κάτι στον Καμάρα προκαλώντας στη συνέχεια την οργή του παίκτη της Ρέιντζερς PRINT SCREEN YOUTUBE

Το τρίτο ημίχρονο του Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας είναι ακόμα σε εξέλιξη, με την σκωτσέζικη αστυνομία να έχει ανοίξει φάκελο για τις κατηγορίες του Καμαρά για ρατσισμό εις βάρος του από τον Κουντέλα και το δικηγόρο του να ζητάει πολύ αυστηρές ποινές.

Η Σλάβια Πράγας πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League αποκλείοντας την Ρέιντζερς, ωστόσο η νίκη της με 2-0 στο "Άιμπροξ" έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού όλοι πλέον ασχολούνται με το άγριο επεισόδιο μεταξύ του Γκλεν Καμάρα και του Οντρέι Κουντέλα.

Αιτία, το ξέσπασμα του παίκτη της Ρέιντζερς που κάνει λόγο για ρατσιστική φράση που του είπε ο ποδοσφαιριστής της Σλάβια κατά τή διάρκεια του αγώνα, με τον Τζέραρντ να καταγγέλει το περιστατικό και τους Τσέχους από την πλευρά τους να τα αρνούνται όλα και να φωνάζουν για την επίθεση που δέχτηκε ο Κουντέλα στη φυσούνα.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο είναι πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς η σκωτσέζικη αστυνομία άνοιξε φάκελο μετά τις καταγγελίες περί ρατσιστικής επίθεσης στον Καμαρά (υποστηρίζει πως τον αποκάλεσε "γαμ@@@@@ μαϊμού" ο Κουντέλα) και ο δικηγόρος του ζητάει αυστηρές ποινές που να εφαρμοστούν άμεσα.

"Ο Γκλεν χαιρετίζει την έρευνα που άρχισε η αστυνομία για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον κύριο Κουντέλα. Τώρα θα ζητηθούν απαντήσεις από τον κύριο Κουντέλα που στις 8 Απριλίου θα επιστρέψει στα βρετανικά γήπεδα για να παίξει κόντρα στην Άρσεναλ.

Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για τον προσβλητικό, μειωτικό και ρατσιστικό χαρακτηρισμό του, που ακούστηκε εν έτει 2021 σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο Γκλεν είναι σε πλήρη συνεργασία με τους ανθρώπους της UEFA.

Το άρθρο 14 που αφορά τους πειθαρχικούς κανονισμούς δίνει στη δύναμη την UEFA να αναλάβει δράση και να επιβάλλει ποινές στον κύριο Κουντέλα αν κριθεί ένοχος.

Σε μία τέτοια περίπτωση, μία τιμωρία 10 αγωνιστικών στον κύριο Κουντέλα δεν είναι αρκετές, θα πρέπει να τιμωρηθεί μίνιμουμ με έναν χρόνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και η Σλάβια Πράγας που συνεχίζει να αρνείται τα πάντα, θα πρέπει να τιμωρηθεί ή με αφαίρεση βαθμών ή ακόμα και με αποβολή από τη διοργάνωση", αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Καμάρα, εκ μέρους του Φινλανδού μέσου της Ρέιντζερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ