ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Θα πάμε για νίκη με Ολυμπιακό"

Κάλβο: "Θα πάμε για νίκη με Ολυμπιακό"
Κάλβο - απογοητευ

"Φάρμακο" στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα, η νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραισκάκης", σύμφωνα με τον Κάλβο

Στην διάρκεια της εβδομάδας στο στρατόπεδο του Άρη θα αναμένουν να παραλάβουν τις μπλε κάρτες των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου, των Μάρτσιο Αμορόζο και Τιάγκο Ζεντίλ, εξέλιξη που θα επιτρέψει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τους υπολογίζει.
Πως όμως αντιμετωπίζει ο Τόνι Κάλβο το παιχνίδι της προσεχής Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη; "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χωρίς αμφιβολία ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει στην έδρα του και να είναι θεωρητικά το φαβορί αλλά στα ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά.

Είναι ένα παιχνίδι πάντως όπου πιστεύοντας στις δυνάμεις και τις ικανότητες μας θα πάμε όπως σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη. Όλοι μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας με τον Ολυμπιακό και ευελπιστούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα",

επισήμανε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη στο περιθώριο της χθεσινής κοπής της πίτας του ενιαίου Άρη.

Όσο για την απώλεια της νίκης στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Κάλβο τόνισε: "Σίγουρα και είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Κρατούσαμε την νίκη και από δικά μας λάθη την χάσαμε.

Λογικό είναι όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου να πρέπει να κερδίζεις. Εμείς αφήσαμε τον Απόλλωνα να αποδράσει με τον βαθμό από το γήπεδο μας και σίγουρα αυτό δεν μας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση",

ενώ όσον αφορά για το πώς πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του Άρη από εδώ και πέρα υπογράμμισε πως: "Ότι έγινε έγινε. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο", για να καταλήξει: "Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε ψηλά και μέσα στους στόχους μας και μας αξίζει να είμαστε σε αυτή την θέση και ακόμα ψηλότερα.

Χωρίς αμφιβολία η ισοπαλία αυτή μας στεναχωρεί αλλά δεν μπορεί να μας κρατήσει πίσω. Την ξεχνάμε οριστικά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι αφού είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τέτοια αποτελέσματα. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει καλό και όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ