ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Πάμε για τη νίκη"

Κάλβο: "Πάμε για τη νίκη"
Ρονάλντο

Ο Τόνι Κάλβο μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα τονίζοντας πως δυνατό σημείο είναι η έδρα

"Δεν ξέρω πολλά για τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά πιστεύω ότι το δυνατό μας σημείο θα είναι η έδρα μας και πάμε για τη νίκη. Χαίρομαι που θα είναι γεμάτο το γήπεδο και περιμένω από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν, να μας δώσουν ώθηση και να ξέρετε ότι κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ωραίο το σύνθημα (vamos Aris, vamos campeones) και βγήκε λόγω της παρουσία των Ισπανών στην ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για αυτό".



Όσο για τον δικό του ρόλο στον Άρη; "H δουλειά μου δεν είναι να σκοράρω, αλλά θα μου άρεσε πολύ να πετύχω κάποιο γκολ. Θέλω να βοηθάω την ομάδα να γίνεται καλύτερη, να παίζει καλύτερα", με τον Κάλβο σε ερώτηση για την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς αντί του Χουάν Κάρλος Ολίβα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δήλωσε:

"Είμαι τυχερός που τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο με την παρουσία του Μπάγεβιτς, που έχει δώσει στην ομάδα τη δική του νοοτροπία".



Κόντης: "Παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο UEFA αλλά και για τα εισιτήρια που θα πάρει στην κατοχή της η αντίπαλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

"Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι υψηλής σημασίας και υψηλής επικινδυνότητας", τόνισε αρχικά ο κ. Κόντης ενώ όσον αφορά το θέμα των εισιτηρίων δήλωσε:

"Ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει τελικά 800 εισιτήρια. Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα είχε πει χαρακτηριστικά, ότι θα έρθουν και τρία λεωφορεία φιλάθλων ομάδας του Νότου, λόγω του ότι υπάρχει αδερφοποίηση με τους οπαδούς των Σέρβων. Ωστόσο, δεν το αποδέχτηκε αυτό η ομοσπονδία, λέγοντας ότι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι μόνο Σέρβοι, μιας και θα γίνεται ταυτοποίηση στα εισιτήρια".



Όσο για τον κόσμο του Άρη; "Η ατμόσφαιρα θα είναι πάντως γιορτινή αν και χάνουμε τουλάχιστον 2.000 θέσεις επειδή θα έρθουν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα".



Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα είναι να έρθει αύριο το μεσημέρι, 13:00, στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης με την αντίπαλο του Άρη να προπονείται στις 20:00 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο Άρης ο κ. Κόντης τόνισε: "Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να παίξουμε σοβαρά", κι όσο για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στην Αγγλία και στο παιχνίδι με την Μπόλτον είπε: "Θα πάρουμε 2.800 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μπόλτον".



Ρονάλντο: "Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό"



Ο σκόρερ του Άρη στην Κυριακάτικη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League με την Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ρονάλντο Γκιάρο μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο UEFA.

" Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Βέροια, αλλά καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε τον έλεγχο. Να παίξουμε καλά στις αντεπιθέσεις και να πάρουμε την νίκη", επισήμανε για τη νίκη επί της Βέροιας.

Όσο για το αν είδε το παιχνίδι με την Βέροια ως πρόβα τζενεράλε εν όψει της συνάντησης της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου UEFA ο Ρονάλντο δήλωσε: " Δεν θεωρώ ότι ο αγώνας με την Βέροια ήταν μία... πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες, την δική του ιστορία.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, διαθέτει παίκτες με εξαιρετική φυσική κατάσταση και πρέπει να έχουμε την μέγιστη συγκέντρωση, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη. Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια για την Ευρώπη τα οποία πρέπει να κερδίσουμε

".

Για την προσέλευση του κόσμου ο Ρονάλντο τόνισε: " Είναι σημαντικό να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Δεν είναι μόνο η στήριξη που θα έχουμε από τους φιλάθλους μας, αλλά και η πίεση που θα νιώθουν οι αντίπαλοι μας με την δύναμη του κόσμου μας. Κι αυτό είναι επίσης σημαντικό στοιχείο".

Αναφορικά με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς και το πόσο έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας του Άρη επισήμανε πως: " Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και είναι καλό για την ομάδα. Κάθε φορά που αλλάζει ένας προπονητής είναι λογικό ένας παίκτης να θέλει να τον εντυπωσιάζει. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς έχει ένα δικό του στυλ και έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αγωνιζόμαστε σε άμυνα και επίθεση".

Μπήκαν Κόκε, Γκαρσία και Σανσόν



Στο μεταξύ τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι της Κυριακής με την Βέροια τέθηκαν από σήμερα στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο λόγος για τους Σέρχιο Κόκε, Νάτσο Γκαρσία και Φελίπε Σανσόν αποδείχθηκε πως δεν είχαν κάτι σοβαρό και έτσι θα είναι απολύτως έτοιμοι για το μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο UEFA.






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ