ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάλβο: "Ήμασταν αποφασισμένοι"

"Ήμασταν αποφασισμένοι" τόνισε ο Κάλβο, ενώ ο Καμπόρα πρόσθεσε ότι "χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες"

"Ατομικά νιώθω πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Έχουμε πάρει εννιά συνεχόμενους βαθμούς και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα εύκολο, ειδικά στην Ελλάδα που το πρωτάθλημα είναι περίπλοκο. Παίξαμε, όμως, όπως θέλουμε και πλέον σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο.

Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι να τελειώσουμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μετά το 4-1 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, κάτι που ήταν λάθος μας"



ήταν τα πρώτα λόγια του Τόνι Κάλβο.

Και πρόσθεσε: "δεν φοβηθήκαμε την ισοφάριση. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ομαδικό λάθος, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη".

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στο σύστημα 4-4-2 που επέβαλε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ λέγοντας: "Με βοηθούν τα πάντα. Ειμαι ευχαριστημένος από τον νέο προπονητή, από τη δική μου απόδοση, αλλά κι από αυτή της ομάδας".

Καμπόρα: "Χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες"

Από τη μεριά του ο Χαβιέ Κάμπορα τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθε η νίκη, τις οποίες χρειαζόμαστε ειδικά στην έδρα μας".

Ο ίδιος γνώρισε την αποθέωση και για το ζήτημα δήλωσε ότι "έχω μείνει έκπληκτος για την αγάπη που δείχνουν και για αυτό θα δώσουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε".


Όσο για το παιχνίδι του κυπέλλου; "Θα ξεκουραστούμε το βράδυ κι από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Αστέρα".

Τέλος αναφέρθηκε στα γκολ που σημείωσε. "Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Για το μέλλον που θα αποφασίσει η διοίκηση. Προσωπικά κοιτάω να βοηθάω την ομάδα να φτάσει στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος".












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ