ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καλντερόν: "Θα μείνει ο Σούστερ"

Καλντερόν: "Θα μείνει ο Σούστερ"
Καλντερόν-Ρεάλ Μαδρίτης

Το γεγονός ότι ο Μπερντ Σούστερ θα βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραμόν Καλντερόν

Ο Καλντερόν ξεκαθάρισε πως ακόμα και αν οι "μερένγκες" χάσουν τον τίτλο, ο Σούστερ θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς μπορεί να τους οδηγήσει σε επιτυχίες.
" Eίμαστε σε καλύτερη θέση από τους άλλους, όμως πρέπει να περιμένουμε μέχρι να το εξασφαλίσουμε και μαθηματικά (το πρωτάθλημα). Η επιθυμία των παικτών είναι να το πάρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα", δήλωσε αρχικά για να προσθέσει:

"Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι αλλά και συγκρατημένοι. Η διαφορά μας, μας κάνει αισιόδοξους όμως πρέπει να συνεχίσουμε με μεγάλη συγκέντρωση".

" Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ο Σούστερ θα συνεχίσει, αν δεν τον κατακτήσουμε, πάλι θα συνεχίσει. Αυτό είναι ένα μακροσκελές πλάνο καιο Σούστερ είναι ηγέτης με την δυνατότητα να πετύχει. Αποφασίσαμε ότι είναι ο σωστός άνθρωπος να εκπληρώσει αυτό το πλάνο. Πιστεύουμε στον Σούστερ", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: " Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι δυνατό να πάρουμε το Ρονάλντο όμως το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις".






TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ