ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης:"Μπορούμε με την ΑΕΚ"

Καλαϊτζίδης:"Μπορούμε με την ΑΕΚ"
καλαιτζιδησ

Την πίστη του ότι η Βέροια μπορεί να είναι ανταγωνιστικός αντίπαλος για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, εξέδρασε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Χωρίς τους τιμωρημένους Πετκάκη και Στεφανίδη θα υποδεχτεί αύριο η Βέροια την ΑΕΚ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η "βασίλισσα του βορρά" επιστρέφει στα "σαλόνια" και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επέλεξε για την αποστολή τους εξής παίκτες:
Τέρολ, Κοτταρίδη, Αλεξίου, Σαμαρά, Γκουανταλούπε, Κόλτζο, Κλίνε, Μεντόζα, Τζημόπουλο, Παρμαξίδη, Καρακατσάνη, Ζέεντορφ, Ράνιτς, Κριβοκάπιτς, Ζουλίνιο, Τσιμπλίδη, Μπικόφσκι και Μουζαουί.

Ο τεχνικός της "Βασίλισσας του Βορρά", Δημήτρης Καλαϊτζίδης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, παρουσιάστηκε αισιόδοξος και θεώρησε ότι με προσοχή και καλή συνεργασία μπορεί να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας αναφέρει:

" Καταρχήν πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα χρειαστούν 4-5 αγώνες για να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό. Η ομάδα μας με βάση την παρουσία της στους φιλικούς αγώνες έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βρίσκουμε απέναντί μας μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, λόγω και του αγώνα που έπαιξε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιστεύω όμως ότι έχουμε τη δυναμική ως ομάδα να είμαστε ανταγωνιστικός αντίπαλος για την ΑΕΚ. Με λίγη προσοχή και καλή συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους χαρισματικούς παίκτες της και να φτάσουμε σε ένα επιτυχές για μας αποτέλεσμα".








TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ