ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Καίει" η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού

"Καίει" η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού
Δωνης

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού στον Ατρόμητο

Η μεταγραφική σεζόν ξεκίνησε από νωρίς για την ομάδα του Ατρόμητου, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου ήθελαν να κλείσουν τις περισσότερες εκκρεμότητες γρήγορα, έτσι ώστε να μην μπουν σε περίεργα παζάρια.
Πρώτα αποκτήθηκαν παίκτες για την μεσαία και την επιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ στην συνέχεια άρχισε το ψάξιμο για την ενίσχυση στην άμυνα. Ειδικά για το κέντρο της αμυντικής γραμμής, ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Δώνης, θέλει μια εξαιρετική λύση.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, όμως ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει υπάρξει, αφού οι πρώτοι στόχοι είτε απορρίφθηκαν, είτε δεν τα βρήκαν με την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Περιστερίου περιμένει... στη γωνία για να δει τι θα γίνει με τις περιπτώσεις του Τραϊανού Δέλλα και του Γιάννη Γκούμα. Σε περίπτωση που οι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές μείνουν ελεύθεροι, τότε είναι βέβαιο πως θα γίνει μια επαφή για να δουν τις προθέσεις τους.

Την Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας

Αύριο (9/6) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν. Στις 11:30 π.μ. όλοι οι φίλοι του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια κάρτα για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ