ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ένας Καραγκούνης στο Περιστέρι

Ένας Καραγκούνης στο Περιστέρι
Καραγκούνης

Σε μία επένδυση στο μέλλον προχώρησε ο Ατρόμητος που απέκτησε τον 17χρονο μεσοεπιθετικό του Φωκικού, Θανάση Καραγκούνη

Ο τελευταίος που θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+2 ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 1991 και είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.
Ο Θανάσης Καραγκούνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Λαμίας, συνέχισε στον Ανδρούτσο Γραβιάς (Δʼ Εθνική) και φέτος αγωνίστηκε στον Φωκικό, κάνοντας 33 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «Νιώθω πολύ χαρούμενος επειδή αρχίζω σιγά σιγά να υλοποιώ τα όνειρά μου.

Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ καλό σωματείο, από τα πιο οργανωμένα στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να δείξω στον κόσμο την αξία μου αλλά και να δικαιώσω σε όσους πίστεψαν σε εμένα. Καταλυτικό ρόλο για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο έπαιξε ο κ. Τόλης Αποστόλου που με ανακάλυψε αλλά και η παρουσία του αδελφού μου Βασίλη που αγωνίζεται στην ομάδα των Νέων.

Επιπλέον καθʼ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, εγώ και η οικογένεια μου είχαμε καταπληκτική αντιμετώπιση από τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλου και τότε καταλάβαμε ότι το συμφέρον μου είναι να πάρω μεταγραφή στον Ατρόμητο, παρά τις προτάσεις που είχαμε και από άλλες ομάδες».






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ