ΑΕΚ

Κάφες: "Στόχος το Κύπελλο και το C.L."

Κάφες: "Στόχος το Κύπελλο και το C.L."
καφες

Στο καινούριο τεύχος του ΑΕΚ Empire μίλησε ο Καφές για τους στόχους της ομάδας και το μέλλον του

Διαβάστε, επίσης, αφιέρωμα στο Νάτσο Σκόκο, ανάλυση για τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής και τις αλλαγές του Ντούσαν Μπάγεβιτς και παρουσίαση των Παναγιώτη Ταχτσίδη, Ελ Χατζί Ντιούφ. Πρόσωπα: Ράφικ Τζιμπούρ, Ίσμαελ Μπλάνκο, Αγκουστίν Πελετιέρι, Βασίλης Πλιάτσικας, Δημήτρης Κουτρομάνος.
Ο Παντελής Καφές στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τη φετινή σεζόν και τον στόχο του Κυπέλλου…

" Σίγουρα ήταν δυσάρεστο για όλους μας που μείναμε πολύ νωρίς μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου και ακόμα πιο νωρίς έξω από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό ήταν κάτι που επηρέασε την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν και μας στοίχισε αρκετά. Από εκεί και πέρα, μας έχει μείνει ο θεσμός του Κυπέλλου. Είναι κάτι που έχουμε εστιάσει σαν ομάδα και θεωρούμε ότι είναι εφικτός στόχος.

Καταφέραμε, έστω και δύσκολα, να πάρουμε την πρόκριση απέναντι στην Ξάνθη που ήταν ένας δυνατός αντίπαλος και έχουμε ακόμα έναν δύσκολο αντίπαλο πριν τον τελικό, τον Πανσερραϊκό. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι περισσότερο, γιατί όπως είπα είναι ο μοναδικός στόχος που μας έχει απομείνει και είναι κάτι που μπορεί να σώσει τη φετινή χρονιά

".

Για το αν το 3-1 του πρώτου αγώνα με τον Πανσερραϊκό είναι σκορ πρόκρισης…

" Είναι ένα καλό σκορ, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο παιχνίδι, για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε πολύ, όλοι οι παίκτες, να παίξουμε στον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό".

Για το αν έχουν κίνητρο πλέον οι παίκτες της ΑΕΚ, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί…

" Όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερα κίνητρα. Πρέπει πάντα να προσπαθείς και να δουλεύεις για το καλύτερο. Ο κόσμος περιμένει από τον κάθε ποδοσφαιριστή να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να κερδίζει τα παιχνίδια. Αυτό από μόνο του είναι κίνητρο.

Επίσης, μέσω της διαδικασίας των πλεί οφ, η κακή χρονιά που είχαμε φέτος μπορεί να αλλάξει, αν πάρουμε τη δεύτερη θέση. Και αυτό είναι ένα κίνητρο. Αλλά γενικότερα όταν είσαι ποδοσφαιριστής και παίζεις σε μεγάλη ομάδα δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερα κίνητρα. Από μόνο του αυτό σε κάνει να προσπαθείς και να δουλεύεις για να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι

".

Για το γεγονός ότι διανύει, ίσως, την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του…

" Νομίζω πως είναι λογικό. Πλέον είναι η τρίτη μου χρονιά στην ΑΕΚ, έχω δεθεί κι εγώ περισσότερο με την ομάδα και είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να νιώθει καλά εκεί που είναι, να είναι ευτυχισμένος, ώστε αυτό να βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές είναι μια καλή σεζόν για μένα, αλλά με στενοχωρεί το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει καλύτερα πράγματα. Γιατί σου είπα και πριν, ότι το σημαντικότερο για μένα είναι να βρίσκεται ψηλά η ομάδα, σε συνδυασμό με την όποια καλή δική μου απόδοση. Από μόνο του αυτό δεν μου λέει τίποτα".

Για το αν έχει γίνει κάποια επαφή για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, η οποία τελειώνει το καλοκαίρι…

" Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι. Αν με ρωτάς αν θα ήθελα να συνεχίσω, θα σου έλεγα ότι θέλω να μείνω. Διανύω την τρίτη μου χρονιά, έχω δεθεί πολύ με την ομάδα με ότι σημαίνει αυτό και θα ήταν μια καλή εξέλιξη για μένα να παραμείνω στην ΑΕΚ".























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ