ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίβανσιτς: "Στόχος το πρωτάθλημα"

Ίβανσιτς: "Στόχος το πρωτάθλημα"
Ιβανσιτς

"Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα την φετινή σεζόν" δήλωσε ο Αντρέας Ίβανσιτς

Ο άσος του "τριφυλλιού" σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, παραδέχθηκε οτι ο Παναθηναϊκός αποτελεί προτεραιότητα για την καριέρα του, ενώ δεν βλέπει τον λόγο γιατί να μην "χωράει"μαζί του στην ενδεκάδα ο Έκι Γκονζάλες.
Παράλληλα, αναφερθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Αυστρία και την Ελβετία, εκφράζοντας την άποψη οτι η Εθνική μπορεί ν' αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

"Προηγείται το Πρωτάθλημα"
Ο Ίβανσιτς παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τον φετινό μαραθώνιο της Super League, τονίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά.

"Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε το στόχο μας ως ομάδα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διψούν για τον τίτλο, το ίδιο όμως συμβαίνει και με μας, τους παίκτες" είπε χαρακτηριστικά ο "Ιβ" και συνέχισε: "Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί προτεραιότητα για εμάς αναλογικά με το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το οποίο βρίσκεται επίσης μέσα στους στόχους μας. Ξεκινήσαμε καλά στην Ευρώπη κατακτώντας έξι βαθμούς και βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Ολη μας η προετοιμασία, ψυχολογική και αγωνιστική, η σκέψη μας και το μυαλό μας εστιάζουν στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει στην ελληνική κορυφή", υποστήριξε ο 24χρονος μέσος του τριφυλλιού.

"Έχουμε ποιότητα ως ομάδα"

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο μέσος του Παναθηναϊκού διευκρίνισε πως φέτος αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα, γεγονός που προσδίδει νέα δυναμική στο "τριφύλλι" : "Ήρθαν νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό, παίκτες με ποιότητα και αυτό απεικονίζεται ανάγλυφα με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο. Η περσινή μέτρια σεζόν αποτέλεσε το έναυσμα για την ομάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε φε΄τος καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα".

"Δεν ασχολούμαστε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ"

Ό άσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τους μεγάλους αντιπάλους του τριφυλλιού, Ολυμπιακό και ΑΕΚ αξιόλογες ομάδες, ενώ διευκρίνισε πως η ομάδα του κινείται αγωνιστικά προς τη σωστή κατεύθυνση: "Το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι να επικεντρώνεται στις δικές του επιδόσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις και σε καμία περίπτωση να μην ασχολείται με τις υπόλοιπες ομάδες. Νομίζω πως ο φετινός Παναθηναϊκός κινείται προς την σωστή κατεύθυνση", τόνισε ο Ίβανσιτς.

"Χωράμε στην ενδεκάδα με τον Έκι"
Για την περίπτωση του Έκι Γκονζάλες, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο χρόνο από τραυματισμούς, ο διεθνής Αυστριακός χαρακτήρισε τον Αργεντινό ως μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστή: "Όταν επιστρέψει ο Έκι, κάτι που πρόκειται να συμβεί σύντομα και το εύχομαι. Με την ποιότητα του, θα αποτελέσει για το σύνολο μια ακόμη πολύτιμη μονάδα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τις υπηρεσίες του και νομίζω ότι μπορούμε να αγωνιστούμε ακόμη και στην ίδια ενδεκάδα".



"Τιμή να με συγκρίνουν με τον Μπέκαμ"

Σχετικά με το γεγονός οτι τα αυστριακά ΜΜΕ τον παρομοιάζουν με τον Μπέκαμ ο Ίβανσιτς τόνισε: "Σίγουρα με κολακεύει να με συγκρίνουν με τον Ντεϊβιντ Μπέκαμ, αλλά συγχρόνως από αυτό απορρέουν περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερη πίεση. Έχω μάθει πάντως να ζω με αυτό τον τρόπο κι έτσι η πίεση δεν μου δημιουργεί πρόβλημα", είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: "Δεν αισθάνομαι μεγάλος ποδοσφαιρικός αστέρας, αλλά δουλεύω πολύ σκληρά για να φτάσω στο υψηλό επίπεδο που απαιτείται να έχει ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός σταρ".


"Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός"

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά λέγονται σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του απο την Σάλτσμπουργκ. Ο Ίβανσιτς δεν θέλησε να "ανοίξει τα χαρτιά" του, όμως φρόντισε να στείλει "μήνυμα" προς όλες τις πλευρές: "Δεν είχα ποτέ μου συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά όνειρα. Δεν περιόρισα δηλαδή τα οράματα καριέρας στη φανέλα μιας από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και, ως εκ τούτου, δεν ξέρω που θα παίζω τα επόμενα 3-4 χρόνια, εγώ κοιτάζω να είμαι σωστός επαγγελματίας, να δουλεύω σκληρά και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο σύλλογο που ανήκω αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί προτεραιότητα για εμένα. Έτσι προσπαθώ να δίνω όλη την προσοχή μου στην ομάδα" είπε ο 24χρονος παίκτης.

"Τιμή να είμαι αρχηγός στην εθνική ομάδα"

Ο "κάπτεν" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αυστρίας θεωρεί τιμή για τον ίδιο να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση οτι μπορεί η χώρα του να διακριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

"Είναι τιμή μου να είμαι αρχηγός στην ομάδα αν και είμαι πολύ νέος σε ηλικία. Άδραξα την ευκαιρία που παρουσιάστηκε για να αποδείξω πως αξίζω να είμαι καλός αρχηγός. Έχω υπευθυνότητα για αυτή τη θέση, νομίζω πως κάνω καλά τη δουλειά μου και προσπαθώ να είμαι σωστός επαγγελματίας εκτός και εντός του γηπέδου. Είναι ωραίο να σκοράρω, να με αποθεώνουν, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι λιγότερη προσφορά στην ομάδα να μοιράζεις ασίστ για γκολ.


Είμαστε διοργανωτές, θα αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας και παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση. Αυτή αφορά όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και ολόκληρη τη χώρα".


"Μπορεί η Ελλάδα"

Ο "Ιβ" αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και στην Εθνική Ελλάδος, τονίζοντας οτι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

"Παρακολουθώ συχνά την Εθνική Ελλάδος. Πρόκειται για ένα δεμένο σύνολο με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως μπορεί να φτάσει ακόμη και μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και, γιατί όχι, να κατακτήσει για δεύτερη φορά το Euro. Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, όμως, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμβεί αυτό".

Χωρίς Ρομέρο η προπόνηση, ατομικό "Κάρα" και "Ενάκα"


Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με τους "πράσινους" να κάνουν ζέσταμα και ασκήσεις με χρήση μικρών τερμάτων, ενώ στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ που δούλεψαν στις στημένες φάσεις και στα τελειώματα αντίστοιχα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Γκούμας ενώ ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μαρσέλο Μάτος. Οι Γιώργος Καραγκούνης και Τζόζεφ Ενακαρίρε συμμετείχαν σε ένα μέρος της προπόνησης και έπειτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Σεμπάστιαν Ρομέρο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση λόγω των στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπωρούν ενώ θεραπεία έκαναν οι Σωτήρης Λεοντίου και Έκι Γκονζάλες.

H τελευταία προπόνηση των "πράσινων" θα αρχίσει στις 18.30 στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ. Μία ώρα νωρίτερα οι εκπρόσωποι των Μέσων θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έναν ποδοσφαιριστή του σύλλογου.

Το πρόγραμμα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρόγραμμα για τον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας (5/12) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Την Τρίτη (4/12, 16:00) θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου του Ζοσέ Πεσέιρο στο στάδιο "Απόστολος Νικολαϊδης", ενώ ομάδα του Παναθηναϊκού θα προπονηθεί στην Παιανία στις 18:30.

H Λοκομοτίβ θα προπονηθεί στις 19:00 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και στις 20:15 μετά την προπόνηση, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή της ρώσικης ομάδας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ελβετός Κλαούντιο Τσιρκέτα με βοηθούς τους Mανουέλ Ναβάρο και Μπιτ Χίντμπερ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σάσχα Κέβερ.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ