ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβανσιτς: "Ειμαι ευτυχισμένος εδώ"

Ιβανσιτς: "Ειμαι ευτυχισμένος εδώ"
Παναθηναϊκός, προπόνηση, Λεωφόρο, Πεσέιρο, παίκτες

"Είμαι ευτυχισμένος εδώ..." τόνισε ο Ιβανσιτς. Πεσέιρο: "Και τώρα ο Ατρόμητος". Εκτός ο Ν' Ντόι

Χαρούμενος με την απόδοσή του και τις συνθήκες εργασίας στο "τριφύλλι" ο Αντρέας Ιβανσιτς έδωσε το στίγμα για το πως σκέφτεται ενόψει μελλοντικών του αποφάσεων. Ο αριστεροπόδαρος μέσος και αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας ισχυρίστηκε πως και μετά την λήξη του δανεισμού του από την Σάλτσμπουργκ θα ήθελε να φοράει την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος.
Ιβανσιτς: "Ειμαι ευτυχισμένος εδώ"


" Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα και νομίζω ότι όλοι βλέπετε πως είμαι χαρούμενος. Θα δούμε αν θα κάνω νέο συμβόλαιο ή όχι. Θα εξαρτηθεί και από το πώς θα παίξω στο EURO. Τώρα είμαι ήρεμος και συγκεντρώνομαι σε αυτή τη σεζόν. Το τι θα γίνει στο μέλλον θα το δούμε.." είπε ο αγαπητός "Ιβ", ο οποίος στην συνέχεια ανφέρθηκε στο ματς με την Αμπερντίν:

" Ήταν σημαντικό το ότι σκοράραμε νωρίς. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα και αυτό δεν ήταν καλό. Στην επανάληψη κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε δύο γκολ. Σε γενικές γραμμές είχαμε κάποια καλά και κάποια όχι τόσο καλά διαστήματα.

Σε σχέση με το προηγούμενο πάντως, βελτιωθήκαμε. Αισθάνθηκα πολύ καλά που ξεκίνησα. Έδωσα σχεδόν τρεις ασίστ και κερδίσαμε και 3-0, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι στη διοργάνωση.

Είναι πολύ θετικό για μας το ότι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ήταν ισόπαλο. Όπως και να έχει, όμως, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας. Το επόμενο παιχνίδι είναι στην Κοπεγχάγη και αν νικήσουμε εκεί θα είμαι πολύ χαρούμενος



".

Ο ίδιος γνωρίζει ότι ακόμα δεν νιώθει απολύτως έτοιμος και δεν δίστασε να το τεκμηριώσει, λέγοντας: " Οταν είσαι οκτώ-εννιά εβδομάδες τραυματίας χρειάζεσαι άλλες τέσσερις με πέντε για να είσαι απόλυτα έτοιμος. Αισθάνομαι ότι μέρα με την ημέρα είμαι καλύτερα και βελτιώνομαι. Απλά χρειάζομαι τον ρυθμό των αγώνων. Δεν είμαι στο 100% γιατί ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα, αλλά είμαι σχεδόν στο 90%".

Τέλος ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή, είπε: " Θα είμαστε έτοιμοι με τον Ατρόμητο. Όλοι βλέπουν ότι παίζουμε καλύτερα και το απολαμβάνουμε περισσότερο.

Δεν έχει σημασία αν αγωνιζόμαστε κάθε τρεις μέρες. Αν αποδίδεις καλά αποκτάς αυτοπεποίθηση και ρυθμό. Ίσως υπάρξει και rotation και παίξουν άλλοι ποδοσφαιριστές, αφού διαθέτουμε μια καλή ομάδα με ικανούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε την Κυριακή

".

Σαλπιγγίδης: "Θεωρώ πως θα περάσουμε"

Ο εορτάζοντας Δημήτρης Σαλπιγγίδης παραμονές της ονομαστικής του εορτής σκόραρε εις βάρος της Αμπερντίν και χειροκροτήθηκε από το κοινό των "πράσινων" στην αλλαγή του. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε με σιγουριά για πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση.

" Παίξαμε αρκετά καλά με την Αμπερντίν. Ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί. Καταφέραμε και τους συνδυάσαμε με καλό ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας.

Νομίζω ότι στον όμιλο με έξι βαθμούς περνάς. Εμείς θα κυνηγήσουμε κάτι περισσότερο για να είμαστε σίγουροι. Θεωρώ πως θα περάσουμε

", είπε ο σκόρερ του τρίτου γκολ των "πράσινων, ο οποίος ρωτήθηκε αν προτιμά τον τίτλο στην Ελλάδα ή μια καλή πορεία στην Ευρώπη

" Και τα δύο" είπε και σχολίασε τις μέτριες εμφανίσεις των "πράσινων" το τελευταίο διάαστημα, λέγοντας: " Το ζητούμενο είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Κερδίσαμε τη Βέροια ενώ δεν παίξαμε καλά, με την Αμπερντίν συνδυάσαμε εμφάνιση με αποτέλεσμα. Όλα είναι θέμα χρόνου. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Θα έρθουν και κακά παιχνίδια, αλλά σημαντικό είναι και τότε να παίρνουμε τους βαθμούς".

Τέλος για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον σύλλογο του Περιστερίου, είπε: "Θ έλουμε πολύ να γεμίσει το γήπεδο. Για να έρθει ο κόσμος πρέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στο μέλλον να δώσουν το παρών οι φίλαθλοι. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ατρόμητο για να είμαστε σε τροχιά τίτλου".

Νίλσον: "Να αφοσιωθούμε στο ματς με Ατρόμητο"


Το γρήγορο γκολ του συμπαίκτη του Γιάαννη Γκούμα ήταν αυτό που βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη του αγώνα, σχολίασε ο πιο σταθερός παίκτης των "πράσινων", Μίκαελ Νίλσον.

" Σκοράραμε γρήγορα κι απαλλαχθήκαμε από το άγχος. Είναι καλό να ξεκινάς με νίκη. Σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και βαθμολογικό αβαντάζ.

Είναι επίσης σημαντικό ότι κερδίσαμε με μεγάλο σκορ, αφού ίσως τα γκολ παίξουν ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πρέπει να αφοσιωθούμε στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, όμως πρέπει να νικήσουμε σε όλη τη σειρά αγώνων που ακολουθεί

", τόνισε ο Σουηδός μπακ.

Φύσσας: "Μου έφερε γούρι η Αμπερντίν"


Για γούρι και πολλές νίκες μίλησε με την σειρά του ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος είπε μετά το ματς με την Αμπερντίν: " Ήταν όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής μου. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ και πάλι μπροστά στον κόσμο μας.

Μου έφερε γούρι η Αμπερντίν. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και ευχαριστήσαμε τον κόσμο. Είναι θετικό που ξεκινήσαμε με νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα

".

Πεσέιρο: "Να αυξήσουμε τα καλά διαστήματα"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ζοσέ Πεσέιρο, κυρίως από την νίκη και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως που υποστήριξε και πάλι ότι η ομάδα του θέλει σκληρή δουλειά και πολύ προπόνηση για να συνεχίσει να βελτιώνεται, έδειξε την επόμενη μέρα στην προπόνηση της Παρασκευής.

" Συγχαρητήρια, παίξατε πολύ καλά. Τώρα το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Θα πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι και θα πρέπει σιγά σιγά να αυξήσουμε τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας".

Δεν προπονήθηκε ο Ν' Ντόι

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο 47χρονος τεχνικός είχε μαι απουσία στην προπόνηση που προέρχονταν από το χθεσινό ματς με την Αμπερντίν. Ο Νταμέ Ν' Ντόι το πρωί δεν έδωσε το παρών στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης αφού "κληρονόμησε" ένα χτύπημα στον αστράγαλο από τον Σέβεριν.

Ο αστράγαλος στο δεξί πόδι ήταν πρησμένος και ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα, αφού δεν πρόκειται για κάατι ανησυχητικό, ωστόσο η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο θεωρείται αμφίβολη. και θα εξαρτηθεί από την τελευταία προπόνηση το Σαββάτο.

Οσοι από τους "πράσινους" αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Αμπερντίν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ταχύτητες, τακτική και ολοκλήρωσαν με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ατομικά προπονήθηκε και πάλι ο Σωτήρης Νίνης.








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ