ΠΑΟΚ

"Ιβάν, μην αποσύρεις τον ΠΑΟΚ"

"Ιβάν, μην αποσύρεις τον ΠΑΟΚ"
Σαββίδης INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης κατεβαίνει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τους ισχυρούς άνδρες του Παναθηναικού και της ΑΕΚ. Τα τηλεφωνήματα από υπευθύνους κομμάτων στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο θα έχει το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να καθορίσουν από κοινού ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν τον "πόλεμο" στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, θα πετάξει για Αθήνα το μεσημέρι και το άκρως ενδιαφέρον ραντεβού με τους δύο ισχυρούς άνδρες της ΑΕΚ και του Παναθηναικού θα γίνει το απόγευμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει, είναι όμως ξεκάθαρο ότι υπάρχει κοινή απόφαση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναικού να ανεβάσουν στην παρούσα φάση τους τόνους της αντιπαράθεσης με ΕΠΟ, ΚΕΔ και Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι το Sport24.gr είχε καταγράψει αναλυτικά σε ρεπορτάζ το Sport24.gr τον περασμένο Νοέμβριο τη δημιουργία συμμαχίας των τριών ανδρών.

Σήμερα (16/1) λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, θα έχει ακόμα μία συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο για να δουν σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσουν με στόχο τη διάλυση της παράγκας που οι ίδιοι συμφωνούν ότι υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπεύθυνοι κομμάτων τηλεφωνούν στον Ιβάν

Εξάλλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, από το πρωί ο Ιβάν Σαββίδης έχει δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα υψηλά ιστάμενων από μεγάλα πολιτικά κόμματα που τον προτρέπουν να μην κάνει πράξη την σκέψη του να αποσύρει τον ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα.

Εγκρίθηκαν οι άδειες για το Παλιούρι

Τέλος, υπάρχει μια θετική ελέλιξη στα επιχειρηματικά σχέδια του Ιβάν Σαββίδη, καθώς ενημερώθηκε πως το αρμόδιο Υπουργείο ενέκρινε την άδεια για να ξεκινήσουν εργασίες στην έκταση των 320 στρεμμάτων στο Παλιούρι Χαλκιδικής που ο ομογενής επιχειρηματίας σχεδιάζει να δημιουργήσει μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Συνάντηση με Βεζυρτζή

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε το πρωί της Παρασκευής (16/1) συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή στην Β' Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκο Βεζυρτζή.Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα για πολιτική, ενώ από την ατζέντα της συνάντησης δεν έλειψε, όπως ήταν λογικό, και ο ΠΑΟΚ. Ο Ρώσος μεγαλομέτοχος έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του να βάλει ακόμη περισσότερα χρήματα στον "Δικέφαλο" θέλοντας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, να τον κάνει τεράστια ομάδα, ενώ τέλος, δήλωσε την στήριξή του στον Νίκο Βεζυρτζή εν όψει της εκλογικής μάχης της 25ης Γενάρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ