SERIE A

Ήττα-σοκ για Μίλαν στο "Σαν Σίρο" (videos)!

Ήττα-σοκ για Μίλαν στο "Σαν Σίρο" (videos)!
New Image

Πατατράκ για τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο", με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να γνωρίζει ήττα-σοκ με 1-0 από την Έμπολι και να παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στο φετινό Καμπιονάτο

Άνετη νίκη για την Φιορεντίνα με 3-0 επί της Σιένα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο ντέρμπι της Τοσκάνης, σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία με 1-0 για την Λάτσιο στο "Αρμάντο Πίκι" απέναντι στην ουραγό -αλλά με νέο προπονητή-Λιβόρνο.
Με τρία τέρματα φιλοδώρησε η Σαμπντόρια την Πάρμα, μεγάλη ανατροπή στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα προηγήθηκε 2-0 στο 67', όμως η Τορίνο κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με παίκτη λιγότερο.

Ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) στις αναμετρήσεις Κάλιαρι-Κατάνια και Ουντινέζε-Παλέρμο, ενώ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική, η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Τζένοα, με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να σκοράρει για την "βέκια σινιόρα" και να γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2010, συμφωνία που επιτεύχθηκε μεσοβδόμαδα.

Την καταδιώκει το σύνδρομο του... "Σαν Σίρο"
Ο Ντανιέλε Μπονέρα είχε δηλώσει μεσοβδόμαδα ότι ήρθε η ώρα για να σπάσει το... ταμπού του "Σαν Σίρο", με τη Μίλαν να υποδέχεται την Έμπολι προερχόμενη από τρεις σερί εντός έδρας ισοπαλίες στο φετινό Καμπιονάτο (όλες με σκορ 1-1), όμως η πρωταθλήτρια Ευρώπης φρόντισε να διαψεύσει τον κεντρικό μπακ με τον πλέον εμφατικό τρόπο!

Παρά το γεγονός ότι οι "ροσονέρι" μπήκαν στην αναμέτρηση με καλή ψυχολογία, μετά το θρίαμβο με 5-1 επί της Λάτσιο στο "Ολίμπικο" πριν από δύο εβδομάδες, όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν την παρθενική νίκη στο σπίτι τους αλλά γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα στο "Σαν Σίρο", γήπεδο όπου αγνοούν την νίκη για το πρωτάθλημα τους τελευταίους έξι μήνες.

Η Έμπολι έδωσε ένα ακόμη "χτύπημα" στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Σαουντάτι στο δεύτερο ημίχρονο, με το αποτέλεσμα αυτό να επιτρέπει στην ομάδα του Λουίτζι Κάνι να βρεθεί μετά από πάρα πολύ καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι, που είδαν στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά φέτος τον Πάολο Μαλντίνι, είχαν δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα με τους Ζέεντορφ και Ιντζάγκι, όμως η Έμπολι ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Μόρο να αστοχεί μόνος του απέναντι στον Ντίντα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μπορεί να απώλεσαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Σαουντάτι, όμως στο 55ο λεπτό η Μίλαν τιμωρήθηκε για τα τραγικά λάθη της στην άμυνα. Απο σέντρα του Μαριανίνι, ο Σαουντάτι πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς της Μίλαν, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ντίντα και "παγώντας" το κοινό των "ροσονέρι".

Με τον Κακά να έχει μείνει εκτός αποστολής (προκειμένου να ξεκουραστεί μετά το ματς που έδωσε μεσοβδόμαδα με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010), ο Κάρλο Αντσελότι είχε περιορισμένες επιθετικές επιλογές στον πάγκο, με τους Μπρόκι, Γκουρκούφ και Καλάτζε να περνούν στο δεύτερο μέρος στο ματς, αλλά τη Μίλαν να μην καταφέρνει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης μετράει μόλις δύο νίκες μετά από 8 αγωνιστικές πρωταθλήματος, με την διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ να βρίσκεται ήδη στους 10 βαθμούς. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης του Μιλάνου ήταν πάντως η κίνηση μεταμέλειας από τον Νέλσον Ντίντα, η οποία ενδέχεται να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τους οπαδούς.

Πριν ξεκινήσει το καθιερωμένο ζέσταμα ενόψει της έναρξης του ματς με την Έμπολι, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ ζήτησε συγγνώμη με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο από τους φίλους των "ροσονέρι", για το περιβόητο "θέατρο" που έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα Σέλτικ-Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ, που του στοίχισε τιμωρία δύο αγωνιστικών από την UEFA.

Ο Ντίντα έκανε το γύρο του "Μεάτσα" σταματώντας αρκετές φορές για να κάνει μία υπόκλιση, λαμβάνοντας μόνο χειροκροτήματα από τους οπαδούς που εκτίμησαν την κίνηση αυτή.

Dr Τζέκιλ και Mr Χάιντ η Μίλαν
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε ότι η Μίλαν παρουσιάζεται εντελώς διπρόσωπη, ενώ αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα συζητήσει με τους παίκτες του για να αναζητήσουν τα αίτια αυτών των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων:

"Έχει ακόμα πολύ δρόμο η σεζόν, όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το σκουντέτο αλλά το πώς θα βελτιωθούμε. Εντός έδρας έχουμε μαζέψει μόλις τρεις πόντους σε τέσσερα ματς.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι αρνητικό και βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που παίζουμε εντός και εκτός έδρας",

τόνισε ο τεχνικός των "ροσονέρι" και συμπλήρωσε:

"Παραδόξως η Μίλαν είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της, όπου βρίσκουμε περισσότερους χώρους να κινηθούμε. Είμαστε ομάδα με δύο πρόσωπα, αν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια ενδεκάδα είχαμε σχεδόν και στο ματς με τη Λάτσιο".

Όσο για την απουσία του Κακά, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί, δήλωσε: "Ο Κακά είναι σημαντικός για την ομάδα μας, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι ακόμα και όταν λείπει. Ακόμα και χωρίς τον Κακά δεν είναι αυτή εμφάνιση για τη Μίλαν.

Όταν είναι κλειστοί οι χώροι δεν έχουμε την απαραίτητη ποιότητα και κίνηση για να δημιουργήσουμε λίγο παραπάνω ευκαιρίες. Οι Τζιλαρντίνο και Ιντζάγκι είναι θύματα της υπερβολικά αργής ανάπτυξης της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες".

Ανανέωση συμβολαίου εσείς; Γκολ εγώ...

Με τον ιδανικότερο τρόπο γιόρτασε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο την ανανέωση του συμβολαίου που του έγινε μεσοβδόμαδα, που θα τον κρατήσει στην Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Ο "Πιντουρίκιο" πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της "βέκια σινιόρα" με την Τζένοα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο, και οδήγησε την ομάδα του στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση τριών πόντων από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Από την πλευρά της Τζένοα πάλεψε το ματς όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες της στο Καμπιονάτο, με τους Γενοβέζους να αγνοούν το "τρίποντο" στο Τορίνο από το 1991.

Το "χρυσό" γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 36ο λεπτό, εξαργυρώνοντας την πίεση που άσκησαν στο προηγούμενο διάστημα στην άμυνα της Τζένοα.

Ο Πάβελ Νέντβεντ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Ντελ Πιέρο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, με το εξωτερικού του δεξιού του ποδιού μέσα από τη μικρή περιοχή, και να πανηγυρίζει το Νο 219 τέρμα του με τη φανέλα των "μπιανκονέρι" (είναι άλλωστε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου).

Τα νεύρα πάντως σε αυτό το ματς ήταν τεταμένα, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να χάνει την ψυχραιμία του τρία λεπτά πριν το τέλος, μετά από υπόδειξη του διαιτητή Μπάντι, για φάολ του Παλαντίνο στον Μπόβο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο για εξύβριση του διαιτητή.

Τα νεύρα δεν έλειψαν ούτε και μετά το τελευταίο σφύριγμα, με τον Νέντβεντ να χτυπάει με αγκωνιά τον παίκτη της Τζένοα, Κόνκο, και τον διαιτητή να μη διστάζει να του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα (είχε ήδη δεχθεί μία κίτρινη στις καθυστερήσεις).

Το πιθανότερο είναι ο Τσέχος μέσος να τιμωρηθεί με αρκετές αγωνιστικές (με πέντε αγωνιστικές είχε τιμωρηθεί για συμμετοχή του σε ανάλογο περιστατικό στην περσινή αναμέτρηση με τη Τζένοα για τη Serie B), με την συμμετοχή του στο επικείμενο μεγάλο ντέρμπι με την Ίντερ να είναι πλέον αμφίβολη.

Διατηρεί το αήττητο η Φιορεντίνα

Την αήττητη πορεία της σε Καμπιονάτο και Ευρώπη συνεχίζει η Φιορεντίνα, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Τοσκάνης, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση, 3-0, της Σιένας στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Μετά τις Έμπολι και Λιβόρνο, η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA ξεπέρασε το εμπόδιο και της Σιένα, με τους επιθετικούς της να βρίσκονται σε εξαιρετική ημέρα, επιτρέποντας στους "βιόλα" να κάνουν το 3 στα 3 απέναντι στις άλλες ομάδες της Τοσκάνης στον πρώτο γύρο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 15ο λεπτό, με τον Σεμιόλι να δίνει την ασίστ, τον Πατζίνι να κατεβάζει έξοχα τη μπάλα με το στήθος και με εκπληκτικό βολέ να κεραυνοβολεί τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου η Φιορεντίνα άρχισε να εδραιώνει την κυριαρχία της, πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ-ποίημα!

Μετά από σέντρα του Πασκουάλ ο Πατζίνι έστρωσε τη μπάλα με τακουνάκι στον επερχόμενο Μούτου, με τον Ρουμάνο να νικάει με χαμηλό σουτ τον Έλληνα πορτιέρο της Σιένα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο "Ελέ" σταμάτησε εξαιρετικό σουτ του Ντοναντέλ, ενώ στο 54ο λεπτό ο Φρέι έδειξε τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας ισχυρό σουτ του Μακαρόνε.

Στο 64ο λεπτό ο Κριστιάν Βιέρι πέρασε στο ματς στη θέση του Πατζίνι, και επτά λεπτά αργότερα πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Σεμιόλι.

Χαρά για Ρόσι, πίκρα για Καμολέζε

Το παιχνίδι στο "Αρμάντο Πίκι" επεφύλασε διαφορετικά συναισθήματα για τους προπονητές των δύο ομάδων μετά τη λήξη του.

Μεγάλη χαρά για τον τεχνικό της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι, ο οποίος συνδίασε την 500η παρουσία του σε πάγκο ομάδας της Serie A με μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη χάρη στο γκολ του Γκόραν Πάντεφ, ενώ στον αντίποδα ο Τζανκάρλο Καμολέζε ήπιε το πικρό ποτήρι της ήττας στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Λιβόρνο (πήρε μεσοβδόμαδα τη θέση του Φερνάνο Όρσι).

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Λιβόρνο, μετά την επιτυχία της με 3-2 τον Φεβρουάριο του 1939.

Παρα την απουσία του ποιοτικού της μέσου, Λεντέσμα (τραυματίας), αλλά και την αποχώρηση στο 26ο λεπτό του Μάουρι λόγω τραυματισμού, η Λάτσιο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος κόντρα στην ουραγό Λιβόρνο, με την υπεροχή της να επιβραβεύεται στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Μετά από έξοχη συνεργασία των δύο φορ των πρωτεουσιάνων, Πάντεφ και Ρόκι, ο Σκοπιανός επιθετικός έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ιρανό αμυντικό της Λιβόρνο, Ρεζαζέι, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Στα τελευταία 20 λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φιρμάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Μπαλότα όμως να χρειάζεται να επέμβει μόνο μία φορά σε αυτό το διάστημα σε σουτ του Πουλτζέτι, και την Λάτσιο να φεύγει με το πολύτιμο "τρίποντο".

Για την Λάτσιο, η νίκη αυτή (μόλις η 2η στο πρωτάθλημα) ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση μετά τον διασυρμό με 1-5 από τη Μίλαν και πριν από το ματς με τη Βέρντερ Βρέμης για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ από την άλλη πλευρά η μιζέρια της Λιβόρνο συνεχίζεται.

Η ομάδα της Τοσκάνης παρέμεινε καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας (δύο ισοπαλίες-έξι ήττες), με τους οπαδούς να τα βάζουν κατά πάντως. Λίγο πριν το τέλος αποδοκιμάστηκε έντονα ο επιθειτκός Ταβάνο, ενώ με συνθήματα οι οπαδοί των γηπεδούχων επευφημούσαν τον πρώην ηγέτη της ομάδας, Κριστιάνο Λουκαρέλι.

Η Τορίνο παίζει καλύτερα με... 10!

Στο Μπέργκαμο έγινε η μεγάλη ανατροπή της αγωνιστικής, με την Αταλάντα να προηγείται με 2-0 στο 67ο λεπτό και να έχει μάλιστα αριθμητικό πλεονέκτημα μέχρι το τέλος του ματς, όμως την Τορίνο να μην πετάει "λευκή πετσέτα", αλλά να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει δύο τέρματα και να παίρνει πανάξια τον βαθμό.

Έτσι, η Αταλάντα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Τορίνο από τις 31 Μαρτίου 1996, όταν είχε επικρατήσει με 1-0.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Φερέιρα Πίντο να σπάει το τεχνητό οφσάιντ και να νικάει τον Σερένι με δυνατό αριστερό σουτ, ενώ στο 67ο λεπτό τα πράγματα φάνηκαν να απλοποιούνται για τους γηπεδούχους, καθώς έκαναν το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κριστιάνο Ντόνι (ανατροπή του Τζαμπάνια από τον Βέντολα).

Η ατυχία μάλιστα για την Τορίνο ήταν "διπλή" καθώς ο Νατάλι διαμαρτυρήθηκε έντονα για την υπόδειξη του πέναλτι, με αποτέλεσμα να δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στα τελευταία 20 λεπτά ήρθαν όμως τα πάνω-κάτω, με την Τορίνο να δείχνει χαρακτήρα και ψυχή, και με τους Ροσίνα και Μότα να σκοράρουν στο 75ο και 87ο λεπτό αντίστοιχα, για να χαρίσουν στη "γκρανάτα" τον βαθμό της ισοπαλίας. Α

Πρώτο γκολ στο "Φεράρις" για Μοντέλα

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τη Σαμπντόρια, η οποία μετά την Αταλάντα, φιλοδώρησε με τρία τέρματα και την Τορίνο, με τους "ντοριάνι" να σκαρφαλώνουν πάνω από τη μέση της βαθμολογίας και τον Βιντσέντσο Μοντέλο να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό εντός έδρας τέρμα.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ντομένικο Ντι Κάρλο παρέμεινε με μόλις μία νίκη μετά από 8 αγώνες και βρίσκεται οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το 1-0 έγινε από τον Μοντέλα στο 25ο λεπτό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Τζενόνι (ίσως ο παίκτης των φιλοξενουμένων, Ντεσένα, ακούμπησε τελευταίος τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα), ενώ το 2-0 έγινε μέσα σε 90 δευτερόλεπτα από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή για το δεύτερο μέρος.

Δράστης ο Μπελούτσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το τελικό σκορ, παίρνοντας το "ριμπάουντ" μετά από απόκρουση του Μπούτσι σε σουτ του Ντελβέκιο.

Ισοπαλίες σε Ούντινε και Σαρδηνία

Στο "Φρίουλι" αναμετρήθηκαν δύο από τις ομάδες που φιλοδοξούν να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος της σεζόν, με την Ουντινέζε να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως να "πληρώνει" τις κακές επιλογέ των παικτών της στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία (1-1) με την Παλέρμο.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, όμως οι Σικελοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο Μπρεσιάνο έκλεψε τη μπάλα από τον Ντ'Αγκοστίνο, έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Αμάουρι, με τον Βραζιλιάνο φορ να ξεφεύγει από την "παγίδα" του τεχνητού οφσάιντ και να νικάει με γωνιακό πλασέ τον Χαντάνοβιτς.

Η ομάδα του Πασκουάλε Μαρίνο ήταν πάντως καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση, με τον Ασαμόα να αποφεύγει δύο τάκλιν αντιπάλων στο 75ο λεπτό και να παραβιάζει με δυνατό σουτ την εστία του Φοντάνα.

Στο "ντέρμπι των νησιών" ανάμεσα σε Κάλιαρι και Κατάνια δεν υπήρχε νικητής, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 στο "Σεντ'Ελία".

Οι Σικελοί πήραν κεφάλι στο σκορ στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Τερλίτζι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασκάρα, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φορτίν, με τους "ροσομπλού" να ισοφαρίζουν σε 1-1, με κεφαλιά του Μάρτι μετά από σέντρα του Φίνι.

Δείτε το γκολ της νίκης της Έμπολι στο "Σαν Σίρο" επί της Μίλαν:



Δείτε το γκολ του Ντελ Πιέρο στη νίκη της Γιουβέντους επί της Τζένοα:



Δείτε στιγμιότυπα από τη νίκή της Λάτσιο επί της Λιβόρνο:



Δείτε τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης Αταλάντα-Τορίνο:



Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Ρόμα-Νάπολι 4-4 (30' (πεν.) Τότι, 42' Περότα, 52' Ντε Ρόσι, 80' Πιζάρο / 2' Λαβέτσι, 46' Χάμσικ, 64' Γκαργκάνο, 84' Ζαλαγέτα)
Ρετζίνα-Ίντερ 0-1 (18' Αντριάνο)

ΚΥΡΙΑΚΗ
Αταλάντα-Τορίνο 2-2 (45'+ Φερέιρα Πίντο, 67' (πεν.) Ντόνι / 75' Βέντολα, 87' Μότα)
Κάλιαρι-Κατάνια 1-1 (47' Μάτρι / 11' Τερλίτζι)
Φιορεντίνα-Σιένα 3-0 (15' Πατζίνι, 31' Μούτου, 71' Βιέρι)
Λιβόρνο-Λάτσιο 0-1 (45'+ Πάντεφ)
Μίλαν-Έμπολι 0-1 (55' Σαουντάτι)
Σαμπντόρια-Πάρμα 3-0 (25' Μοντέλα, 46', 58' Μπελούτσι)
Ουντινέζε-Παλέρμο 1-1 (65' Ασαμόα / 17' Αμάουρι)
Γιουβέντους-Τζένοα 1-0 (36' Ντελ Πιέρο)








































































































































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ