ΠΑΟΚ

Ήταν θέμα χρόνου η επιστροφή Κωνσταντινίδη

Ήταν θέμα χρόνου η επιστροφή Κωνσταντινίδη
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει το παρασκήνιο της νέας συνεργασίας ΠΑΟΚ-Κωνσταντινίδη. Δουλεύει τα μεταγραφικά ο Σαββίδης.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, για το τρίτο περασμά του από τον "Δικέφαλο", αφού έχουν προηγηθεί οι θητείες του στους "ασπρόμαυρους" ως ποδοσφαιριστής και ως τεχνικός διευθυντής. Η επιστροφή του, πάντως, μόνο τυχαία δεν είναι...

Ο Σαββίδης τον ήξερε και είχε επαφές μαζί του από το διάστημα που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και, μάλιστα, είχε τεθεί επί τάπητος να αναλάβει το πόστο του υπευθύνου διοίκησης στο αγωνιστικό τμήμα από την εποχή που υπήρχε η σκέψη να καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο του "Δικεφάλου" ο Λάσλο Μπόλονι.

Το έδαφος, λοιπόν, είχε καλλιεργηθεί και η επιστροφή Κωνσταντινίδη στον ΠΑΟΚ ήταν θέμα χρόνου, κάτι που έγινε, τελικά, σήμερα (1/8) με την ανακοίνωση της προσληψής του. Ο "Σβούρας", εξάλλου, θεωρείται δεδομένο ότι θα καταθέτει την αποψή του και στα μεταγραφικά, αφού έχει αναπτύξει ένα δίκτυο γνωριμιών από την θητεία του ως τεχνικός διευθυντής.

Στο μεταξύ, ο Σαββίδης έχει επιστρέψει στην βάση του. Θα ξαναβρεθεί με τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ στο Χάρκοβο, αλλά είναι βέβαιο ότι αυτές τις ημέρες δουλεύει πολύ το θέμα των μεταγραφών και άρα το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ