SERIE A

Ιταλικός εμφύλιος για Μασεράνο

Ιταλικός εμφύλιος για Μασεράνο
Μασεράνο-Λίβερπουλ

Για τα... μάτια του Μασεράνο Μίλαν και Ίντερ αναμένεται να "μονομαχήσουν" μετά και το διαφαινόμενο διαζύγιο του με τη Λίβερπουλ

Ο Μασεράνο έχει αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού. Πλέον το μέλλον του στους "ρεντς" κρίνεται αμφίβολο καθώς ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.
" Η Λίβερπουλ δεν έχει κάνει καμία προσφορά για το Χαβιέ και είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ιταλία την επόμενη χρονιά", τόνισε σε δηλώσεις του ο ατζέντης Γουόλτερ Τάμερ.

Η Γιουβέντους αποτελούσε ένα από τα φαβορί για την απόκτηση του Μασεράνο με τη "Γηραιά κυρία" πλέον να έχει στρέψει την προσοχή της σε ένα άλλο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, το Μοχάμεντ Σισόκο, ο οποίος αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στο ρόστερ των "μπιανκονέρι".

Ίντερ και Μίλαν παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μασεράνο, παραμονεύοντας για την απόκτηση του διεθνή άσου.

Αν και καμία από τις δύο πλευρές δε θα δώσει εύκολα το ποσό των 17 εκατομμυρίων λιρών που απαιτείται για την αγορά του μέσου, ο Μασεράνο φαντάζει ως μία πολλή καλή εναλλακτική λύση στην περίπτωση που ο Ροναλντίνιο, ο οποίος απασχολεί τα μεταγραφικά και των δύο ομάδων, αποφασίσει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.






TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ