ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ισόπαλος με την Παναχαϊκή

Ισόπαλος με την Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πιερικός με την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Πέμπτη στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης

Μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους, ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Τόσο ο τεχνικός του Πιερικού, Γιώργος Χατζάρας, όσο και ο τεχνικός των Πατρινών, Γιώργος Μαραντάς είχαν την δυνατότητα να κάνουν διάφορες δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα και φυσικά να δουν την κατάσταση των νέων αποκτημάτων.

Και τα δυο γκολ προήλθαν από το σημείο του πέναλτι. Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 38', όταν ο Πουρτουλίδης ανατράπηκε από τον Τόμασιτς το εκτέλεσε ο ίδιος ο Πορτουλίδης και έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Παναχαϊκής ήρθε στο 43' όταν o Κοντέων που ανέτρεψε τον Καραγιάννη και ο Ουρτάδο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το τελικό 1-1.

Πιερικός: Γουμάγιας (46' Καρακούτσης), Παπαγεωργίου (46' Ι. Λαζαρίδης), Τασίδης (46' Δήμου), Κοντέων (46' Δημητρίου), Γουσούλης (46' Νίκου), Τόσκας (46' Τζάβριτς), Χατζής (46' Παυλίδης), Πουρτουλίδης (46' Μήτρου), Μιλόσκοβιτς (46' Σεχολάρι), Γκόνι (46' Κωνσταντινίδης), Γκουγκουλιάς (46' Κ. Λαζαρίδης).

Παναχαϊκή: Δρακόπουλος, Κορδονούρης, Ακπαρίδης, Ντίνας, Τζιβίλογλου, Καραγιάννης, Τόμασίτσς, Ουρτάδο, Χρυσάφης, Δαμιανίδης, Πάνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κυριός, Χάχαλης, Γαλακτερός, Λουμπαρδέας, Λαμπρόπουλος, Αποστολίδης, Δημογιάννης, Γενιτσαρίδης, Κουσκουνάς, Ζαχαράτος, Προβατίδης, Πάνος και Ουρτάδο.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ