ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ενισχύθηκε με Γκονί - Λαζαρίδη

Την απόκτηση των Αγκουστίν Γκονί και Γιάννη Λαζαρίδη ανακοίνωσε ο Πιερικός. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια, ενώ ο Κατερινιώτης αμυντικός για τρία χρόνια.

Ο 25χρονος Γκονί δήλωσε για την μετακίνησή του στην ομάδα της Κατερίνης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πιερικό. Φρόντισα να μάθω τόσο για την ιστορία της ομάδας όσο και για την πόλη της Κατερίνης και αποφάσισα να έρθω και να αγωνιστώ εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Με τη σειρά του ο 25χρονος πρώην άσος του Εθνικού Αικατερίνης σχολίασε: "Είναι μεγάλη τιμή για έναν Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή να φορά την ιστορική φανέλα του Πιερικού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν και θα κάνω το παν για να δικαιώσω την επιλογή τους. Σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της μεταγραφής αφού βρίσκομαι στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι. Το κλίμα είναι πολύ καλό και έχουμε όλοι πολύ όρεξη για δουλειά. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε για να πετύχει η ομάδα το καλύτερο".

Μεθαύριο (και όχι αύριο όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί), στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί το φιλικό του Πιερικού με αντίπαλο την ομάδα της Παναχαϊκής στο Ελατοχώρι όπου οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ