STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-1

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-1
Κονέ

Με 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή και Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Με τους βαθμούς της νίκης να είναι το ζητούμενο και για τους δύο συλλόγους, δεδομένης της δεινής βαθμολογικής τους θέσης ειδικότερα για τους φιλοξενούμενους, Ηρακλής και Λεβαδειακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο "Καυτανζόγλειο" Στάδιο.
Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από το μέτριο θέαμα που προσέφεραν οι 22 ποδοσφαιριστές, αλλά και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Βαγιέχο σε 4 επικίνδυνες επισκέψεις των γηπεδούχων. Άλλωστε αν δεν ήταν ο Ισπανός πορτιέρο, δύσκολα θα διατηρούσε το μηδέν στην άμυνά του ο Λεβαδειακός, στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός αιφνιδίασε με όμορφο τέρμα του Γκονζάλες στο 50', ωστόσο ο "Γηραιός" δεν τα παράτησε, απείλησε και τελικά δικαιώθηκε με εξίσου ωραίο γκολ από τον Κονέ στο 81', γράφοντας το τελικό 1-1.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής (Μπουμπένκο): Φερνάντεζ, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος (85' Παπαστεριανός), Γιαννούλης, Ηλιάδης (75' Κομπαγιάσι), Πίτου Γκαρσία, Κονέ, Επστάιν (56' Μιλάνο), Μάρα, Γιάντσης.

Λεβαδειακός (Φαράντος): Βαγιέχο, Μουλόπουλος (61' Αλεξίου), Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπεγκόνια, Ταραλίδης, Αμπουμπακάρι (Μαρτορέλ), Γκονζάλες, Μπάρκογλου, Σόλα (46' Αγκάλι).

Γήπεδο: "Καυτανζόγλει"
Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Α. Καρατζίκας (Αθηνών), Ν. Φαντόπουλος (Πειραιώς)
Κίτρινες: Ηλιάδης, Κονέ, Μάρα / Αμπουμπακάρι, Μπάρκογλου, Μπεγκόνια, Μουλόπουλος Κόλτζος, Αλεξίου, Βαγιέχο, Γκονζάλες
Κόκκινες: -

Με μια ματιά

Μόνο ως τελικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του "Καυτανζογλείου", για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό.

Όπως εξάλλου ανέφερε και ο ο τεχνικός του "Γηραιού", Γιόζεφ Μπουμπένκο, για την ομάδα του δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στους Βοιωτούς, προκειμένου να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ωστόσο ο Σλοβάκος προπονητής έπρεπε να φέρει εις πέρας την... επικίνδυνη αποστολή μην υπολογίζοντας σε αρκετές σημαντικές μονάδες του ρόστερ, μεταξύ των οποίων οι Κατσαμπής και Γιάκομπ.

Το ευχάριστο όμως για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η σταδιακή αγωνιστική άνοδος στα τελευταία παιχνίδια, στα οποία μετράει 2 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Φαράντο, μετά την απομάκρυνση του Κίκε Ερνάντεθ μέσα στην εβδομάδα, βρισκόταν σε δεινή βαθμολογική θέση και κάθε πόντος αποτελεί χρυσάφι για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής.

Διπλή ευκαιρία...

Κάτω από τις ιαχές του ένθερμου κοινού του Ηρακλή, ξεκίνησε η αναμέτρηση στο "Καυτανζόγλειο" Στάδιο. Τα πρώτα λεπτά δεν επεφύλασσαν εξαιρετικής ποιότητας ποδόσφαιρο ή ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι "πατούσαν" ελαφρώς καλύτερα από τους αντιπάλους τους.

Φυσική εξέλιξη λοιπόν ήταν η ομάδα του Μπουμπένκο να πλησιάσει πρώτη με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ, κάτι που συνέβη με τη συμπλήρωση 10 λεπτών. Η εκπληκτική διπλή ευκαιρία ξεκίνησε από τα πόδια του Γιαννούλη, ο οποίος από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Γιάντσης με κεφαλιά πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Κονέ, αλλά το γυριστό σουτ του τελευταίου απομακρύνθηκε προσωρινά από τον Βαγιέχο.

Όμως η φάση δεν είχε ολοκληρωθεί καθώς ο Επστάιν πήρε το "ριμπάουντ", έκανε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο πορτιέρο του Λεβαδειακού δήλωσε εντυπωσιακά "παρών".

Και αν κάποιος περίμενε η φάση στο 10' να βάλει... φωτιά στο παιχνίδι, συνέβη το ακριβώς αντίθετο με το θέαμα για το επόμενο 15λεπτο να είναι μέτριο, με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και κακό ρυθμό.

Aνέβασε στροφές

Mέχρι το 25' η μοναδική καλή στιγμή παρέμενε η διπλή ευκαιρία του 10ου λεπτού. Ωστόσο όσο ο χρόνος κυλούσε οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές, δημιουργώντας προϋποθέσεις για ένα γκολ. Στο 28' ήταν η κεφαλιά του Γιάντση την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βαγιέχο. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί, όταν η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Μάρα με στόχο τον νεαρό επιθετικό, ο τελευταίος, όπως φάνηκε και από το ριπλέι, ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η πίεση που ασκούσαν οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο σταδιακά αυξανόταν με αποτέλεσμα την καταγραφή δύο ακόμα καλών στιγμών για τους γηπεδούχους. Στο 35' ο Μάρα επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου το οποίο κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βαγιέχο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακή επέμβαση είπε "όχι"στην αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ.

Μάλιστα, ο Βαγιέχο ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να κατεβάζει... ρολά σε τέσσερις επικίνδυνες επισκέψεις των γηπεδούχων, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

ΓΚΟΛ... ζάλες

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός; Πιθανότατα ναι, καθώς με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στην επανάληψη, ο ακίνδυνος επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο Λεβαδειακός, με έξοχο σουτ του Γκονζάλες πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ στο "Καυτανζόγλειο" δίνοντας παράλληλα το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.

Ο Ηρακλής αν και φανερά... σαστισμένος από το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε, προσπάθησε να βρει άμεση απάντηση με τον Μάρα να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαγιέχο. Περίπου ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια, επίσης με το κεφάλι, του Γιάντση που κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ακόμα ένα σουτ από τον Μπόγκνταν Μάρα κατέληξε στην αγκαλιά του Βαγιέχο. Στο 62' ο νεοεισελθόντας Μιλάνο θέλησε να αιφνιδιάσει τον Ισπανό γκολκίπερ με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά πάλι η κατάληξη δεν ήταν η επιθυμητή.

Ακυρωθέν... πέναλτι και αποβολές

Στο 70' ο Μάρα συγκρούεται αντίπαλο αμυντικό, πέφτει μέσα στην περιοχή, ο Παμπορίδης δίνει πέναλτι αλλά μετά από λίγα λεπτά ο διαιτητής πήρε την απόφαση πίσω (σ.σ. σωστά). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή για λίγα λεπτά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με συνέπεια αποβολές από τους πάγκους και των δύο ομάδων.

Βέβαια, ο Ηρακλής είχε παράπονα, καθώς κατά την αλλαγή του Αμπουμπακάρι δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Λεβαδειακού για καθυστερήσεις (είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε με τα πόδια αντί για το αμαξίδιο) όπως είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον Μουλόπουλο για τον ίδιο ακριβώς λόγο λίγα λεπτά νωρίτερα.

Έγινε το... κονέ με τον Κονέ

Ο Ηρακλής "ξυνηγούσε" το τέρμα της ισοφάρισης και τελικά δικαιώθηκε στο 81' με τον Κονέ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Λεβαδειακού και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα.

Τέλος, λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σουτ του Παπαζαχαρία μέσα από την περιοχή που βρήκε στο χέρι του Αλεξίου, ωστόσο ο Παμπορίδης έδειξε "παίζετε" και το τελευταίο σφύριγμα από τον "άρχοντα" της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.
Συνέντευξη Τύπου από τον Πάρη Τσεπελίδη

Δημήτρης Φαράντος (Λεβαδειακός): "Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή και έχει τους ίδιους στόχους με μας. Οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος αυτός ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα του μπαράζ. Είχαμε ως κύριο στόχο να μην χάσουμε αλλά προσπαθήσαμε και για την νίκη. Η εικόνα του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετική αν δεν κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές του Μουλόπουλου και του Αμπουμπακάρι λόγω τραυματισμών. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, νεύρα και πάθος πολύ και από τις δύο ομάδες. Εμείς από την πλευράς μας στα εφτά παιχνίδια που μένουνε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο γίνεται από τους 21 πόντους".

Σε ερώτηση για το πέναλτι του Μάρα που έδωσε και πήρε πίσω ο Παμπορίδης είπε: "Θα θέλατε εσείς να ισοφαρίσει ο Ηρακλής με αυτό που είδατε με τα μάτια σας; Σε ένα πέναλτι όπου χάλασε το παιχνίδι όλο. Δεν είναι δουλειά μου να κρατάω τον χρόνο. Πείτε μου εσείς αν ήταν πέναλτι. Στην θέση σας δεν θα ρωτούσα καν. Απεναντίας θα πρέπει να δώστε συγχαρητήρια σε αυτόν που βοήθησε τον διαιτητή να πάρει την σωστή απόφαση".

Σε ερώτηση για την αντιμετώπιση που έχει τύχει ο Ηρακλής στα παιχνίδια του στην Λιβαδειά τα τελευταία χρόνια απάντησε: "Εγώ θυμάμαι ότι τα τελευταία χρόνια έχασε με 3-0 δύο φορές και μία με 1-0. Στο σημερινό παιχνίδι πάντως ο Ηρακλής με τις ευκαιρίες που έκανε ήτανε πιο κοντά στην νίκη".

Για το αν θεωρεί ότι δικαιώθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει την Πέμπτη τόνισε: "Δικαιώθηκε πιστεύω η διοίκηση του Λεβαδειακού. Προσωπικά πιστεύω ότι η διοίκηση του Λεβαδειακού δικαιώθηκε που ζήτησε έκτακτα μέτρα. Ο κ. Τόσκας που αποβλήθηκε προπηλακίστηκε στην φισούνα φεύγοντας. Ήταν πολλά άτομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είδα από πίσω μου να κυνηγάνε άτομα".

Γιόζεφ Μπουμπένκο (Ηρακλής): "Νομίζω ότι από πλευράς παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα μόνο στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε λίγο μεγαλύτερη πίεση στην περιοχή του αντιπάλου μας. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για το γκολ αλλά όμως δεν το βάλαμε κάτι που μας έλειψε για να δεχθούμε ένα γκολ από το πουθενά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Εκεί το παιχνίδι πήγε σε συνεχόμενες διακοπές και αν δούμε τον χρόνο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο θα δούμε ότι είναι 10΄-15΄. Ήταν πολύ καλό όμως ότι οι παίκτες μου συνέχισαν την προσπάθεια και ισοφάρισαν το σκορ. Στο τέλος όμως υπήρξε πολύ νευρικότητα. Δεν κάναμε το δεύτερο γκολ και χάσαμε τους δύο βαθμούς σήμερα".

Για την φάση του πέναλτι του Μάρα σημείωσε μετά από σχετική ερώτηση πως: "Όλοι εμείς στον πάγκο μας το κοιτάμε ότι ήτανε πέναλτι. Τελικά όμως ο διαιτητής αν και το έδωσε το πήρε πίσω και τότε δεν καταλαβαίνω γιατί έκοψε την φάση μας".

Για την διαιτησία του Παμπορίδη σχολίασε: "Δεν θέλω πολύ να μιλάω για τους διαιτητές. Είμαι προπονητής και κάνω την δουλειά μου με τους παίκτες μου με μας στο παιχνίδι να είχαμε καλή απόδοση σήμερα. Και βεβαίως θα ρέπει να σταθούμε στην επιθετική μας λειτουργία όπου δεν βάλαμε τόσο εύκολα τα γκολ που μπορούσαμε".

Για την μάχη της παραμονής είπε: "Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των διαιτητών να κρατήσουν 45΄ παιχνιδιού σε κάθε ημίχρονο".

Σε ερώτηση για τον λόγο που η ομάδα του αύξησε την απόδοσή της μετά το γκολ του Λεβαδειακού τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενά μας. Οι παίκτες μου ήταν προσεχτικοί στην αρχή και στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχθήκαμε οι παίκτες του Λεβαδειακού γύρισαν πίσω για να κρατήσουν το σκορ με μας να αυξήσαμε την απόδοσή μας".

Για την απόδοση του Κομπαγιάσι υποστήριξε: "Ο Κομπαγιάσι έδειξε τα στοιχεία του και τις δυνατότητές του σήμερα. Αυτή την στιγμή βλέπουμε ότι όμως ο Πίτου Γκαρσία και ο Κομπαγιάσι δεν είναι 100% έτοιμοι γιατί δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια τους. Σήμερα βεβαίως μπορούμε να πούμε ότι μας έλειψε ο Βίκτορ που είναι ένας ψηλός παίκτης και θα μπορούσαμε να αξιοποιούσαμε τις σέντρες μας καλύτερα. Στο μέλλον θα κοιτάξω να παίξω με δύο επιθετικούς αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκαμε δύο παίκτες να καλύψουν την θέση στον χώρο του κέντρου όπως πρέπει".

Σε ερώτηση για τις επιλογές των παικτών που χρησιμοποίησε είπε: "Βάλαμε να παίξουνε τους παίκτες που μπορούσανε για το καλύτερο για αυτό το ματς. Έχω και τον Βέλλιο που όμως είναι νέος παίκτης και δεν έχει την εμπειρία κάτω από την πίεση που υπάρχει στον Ηρακλή αυτήν την στιγμή στην ομάδα. Σήμερα μας έλειψε η υποστήριξη από πίσω από τα μπακ".

Για το αν έχει βγάλει το όριο των βαθμών για την επίτευξη της παραμονής τόνισε: "Σημαντικό ρόλο θα παίξει το τι θα κάνουνε και οι υπόλοιπες ομάδες με μας να έχουμε ως στόχο στα επόμενα παιχνίδια μας να πάρουμε βαθμούς και σίγουρα θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε τους 32-33 βαθμούς".
Όλα τα λεφτά...

Το εκπληκτικό γκολ του Γκονζάλες που χάρισε τη νίκη στον Λεβαδειακό, αλλά και ο Βαγιέχο που με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία για την ομάδα του μέχρι το 81'.

Τον Κονέ ο οποίος, με περίσσιο πάθος, πέτυχε στο 81' το γκολ της ισοφάρισης
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...

Αρχικά, τον "κακό" Λεβαδειακό και στη συνέχεια τον "κακό" Παμπορίδη που κατά διαστήματα, στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε τον έλεγχο του αγώνα.
To Live του αγώνα... Από τον Γρηγόρη Μπάτη

Η 11άδα των φιλοξενούμενων Λεβαδειακός
(Φαράντος): Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπεγκόνια, Ταραλίδης, Αμπουμπακαρί, Γκονζάλες, Μπάρκογλου, Σόλα
Η 11άδα των γηπεδούχων Ηρακλής
(Μπουμπένκο): Φερνάντεζ, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος, Γιαννούλης, Ηλιάδης, Πίτου Γκαρσία, Κονέ, Επστάιν, Μάρα, Γιάντσης
1' Έναρξη αγώνα
8' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Αμπουμπακαρί
10' Ευκαιρία Ηρακλής Κονέ
Εκπληκτική ευκαιρία για τον Ηρακλή να ανοίξει το σκορ. Ύστερα από σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά, ο Γιάντσης έκανε κεφαλιά πάσα για τον Κονέ και εκείνος με γυριστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Βαγιέχο έδιωξε την μπάλα. Η φάση δεν σταμάτησε εκεί, αφού στην συνέχεια ο Επστάιν έκανε την κεφαλιά, όμως ο πορτιέρο έδιωξε και πάλι εντυπωσιακά.
20' Σχόλιο
Κακός ρυθμός και μέτριο θέαμα στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα.
28' Ευκαιρία Ηρακλής Γιάντσης
Νέα καλή στιγμή για τον Ηρακλή. Ο Μάρα σεντράρει από τα δεξιά, ο Γιάντσης κερδίζει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και αναγκάζει τον Βαγιέχο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιθετικός του Γηραιού ήταν σε θέση οφσάιντ, όμως ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.
35' Σουτ Ηρακλής Μάρα
Ωραία ατομική προσπαθεία από τον Μάρα, που βρήκε χώρο, έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λεβαδειακού.
36' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μπάρκογλου
37' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Ηλιάδης
38' Ευκαιρία Ηρακλής Κονέ
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κονέ λίγο έξω από την περιοχή, ο Βαγιέχο πέφτει δεξιά και διώχνει για άλλη μια φορά σε κόρνερ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Έναρξη αγώνα
46' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Αγκάλι στη θέση του Σόλα.
50' Γκολ Λεβαδειακός Γκονσάλες
Πανέμορφο γκολ από τον Γκονσάλες. Ο άσος του Λεβαδειακού πιάνει ένα σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή βλέποντας τον Φερνάντεζ εκτός εστίας και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
51' Κεφαλιά Ηρακλής Μάρα
Σέντρα του Επστάιν από τα αριστερά, ο Μάρα πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Βαγιέχο.
53' Κεφαλιά Ηρακλής Γιάντσης
Σέντρα του Μάρτος από τα δεξιά, ο Γιάντσης πετάγεται και πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λεβαδειακού.
56' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Μιλάνο στη θέση του Επστάιν.
57' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μπεγκόνια
58' Σουτ Ηρακλής Μάρα
Σουτ του Μάρα που προήλθε από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα στην αγκαλιά του Βαγιέχο.
59' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μουλόπουλος
61' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Αναγκαστική αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Αλεξίου στη θέση του τραυματία Μουλόπουλου.
62' Σουτ Ηρακλής Μιλάνο
Δυνατό σουτ του Μιλάνο λίγο έξω από την περιοχή, ο Βαγιέχο διώχνει την μπάλα.
63' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Κόλτζος
63' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Κονέ
64' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής Μάρα
64' Σχόλιο
Έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ηρακλή για τις καθυστερήσεις που κάνουν οι Βοιωτοί.
64' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Άλλη μια αναγκαστική αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Μαρτορέλ στη θέση του Αμπουμπακαρί που δεν μπορεί να συνεχίσει.
69' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Αλεξίου
70' Σχόλιο
Ο Μάρα πέφτει πάνω στον Μασάδο που κόβει καθαρά την μπάλα, όμως αρχικά ο Παμπορίδης καταλογίζει πέναλτι. Ο διαιτητής κατάλαβε το λάθος του και πήρε πίσω την απόφαση του. Αποβολές και στους δύο πάγκους.
75' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Κομπαγιάσι στη θέση του Ηλιάδη.
79' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Βαγιέχο
81' Γκολ Ηρακλής Κονέ
Ύστερα από εκτέλέση κόρνερ και κόντρες η μπάλα έφτασε στον Κονέ, που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
82' Σουτ Λεβαδειακός Γκονσάλες
Σουτ του Γκονσάλες λίγο έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά ο Φερνάντεζ μπλοκάρει δίχως δυσκολία.
85' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Παπαστεριανός στηγ θέση του Μάρτος.
87' Σχόλιο
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, όταν ο Παπαζαχαρίας έκανε το σουτ και η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του Αλεξίου.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +5 λεπτά
90' Σχόλιο
Πιέζει ασφυκτικά την άμυνα των Βοιωτών για να πετύχει το γκολ της νίκης.
90' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Γκονσάλες
90' Λήξη αγώνα
































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ