VIRAL

Ίντερ: Τρόλαρε την Μίλαν με έμπνευση από το Super Bowl

 Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Μίλαν για τα προημιτελικά του Coppa Italia
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Μίλαν για τα προημιτελικά του Coppa Italia PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο φημισμένος τελικός Super Bowl μεταξύ των Tampa Bay Buccaneers και των Kansas City Chiefs έδωσε έναυσμα στην Ίντερ για καζούρα στη συμπολίτισσα Μίλαν, με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν και μία μπάλα αμερικανικού ποδοσφαίρου (VIDEO).

Ένα μεγάλο μέρος του αθλητικού πλανήτη θέλησε να παρακολουθήσει την εξέλιξη του λαμπερού Super Bowl τα ξημερώματα της Δευτέρας, ως ενός εκ των σημαντικοτέρων αθλητικών γεγονότων στον κόσμο κάθε χρονιά, και το γεγονός αυτό ενέπνευσε τους ανθρώπους της Ίντερ για καζούρα στην Μίλαν.

Οι νερατζούρι θέλησαν να θυμίσουν στους ροσονέρι την πρόσφατη πρόκριση εις βάρος τους σε νοκ-άουτ ματς για τα προημιτελικά του Coppa Italia και το έκαναν βάζοντας στην εξίσωση και το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Ανέβασαν video με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρίστιαν Έρικσεν που έκρινε το τελευταίο "Derby della Madonnina" και έστειλε την Ίντερ στα ημιτελικά, μόνο που "έντυσαν" τόσο τον Δανό όσο και τους υπόλοιπους παίκτες με προστατευτικές μάσκες, με τη μπάλα ποδοσφαίρου να αλλάζει χρώμα και σχήμα ελέω Super Bowl.

"Γιάρδες ή μέτρα, αμερικανικό ποδόσφαιρο ή ποδόσφαιρο, touchdowns ή γκολ, ευρωπαϊκά ντέρμπι ή Superbowl... Αυτόπ που κάνεις με τα πόδια σου έχει σημασία", ήταν η φράση με την οποία συνόδευσαν το επίμαχο video οι άνθρωποι της Ίντερ.

Photo Credits: ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS VIRAL ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ