ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Αποτύχαμε ως σύνολο"

Ινιέστα: "Αποτύχαμε ως σύνολο"

Ο Αντρές Ινιέστα έδωσε συγχαρητήρια στην Ατλέτικο για την κατάκτηση του τίτλου και παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα απέτυχε τη φετινή σεζόν.

"Ήταν ένα στενάχωρο φινάλε. Είχαμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ατλέτικο. Είναι άξιοι πρωταθλητές", δήλωσε ο Ισπανός μέσος στο "Canal Plus" αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε θριαμβεύτρια την Ατλέτικο με το 1-1 στο "Καμπ Νόου", και πρόσθεσε:

"Έχουμε αποτύχει ως ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, όπως και εκείνοι. Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη και είναι πρωταθλητές. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω".

Ινιέστα: "Αποτύχαμε ως σύνολο"

Ερωτηθείς τέλος για το αν επηρέασε τους παίκτες το κλίμα των τελευταίων ημερών, που ήθελε τον Μαρτίνο να είναι "σίγουρος" για αποχώρηση και τον Λουίς Ενρίκε έτοιμος να αναλάβει (μετά το "διαζύγιο" με τη Θέλτα) ο Ινιέστα απάντησε αρνητικά:

"Δεν μας επηρέασε, σκεφτόμασταν άλλα πράγματα αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Όλα αυτά λέγονται για να λέγονται. Μας πληγώνει που χάσαμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ