ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

In Μανούτσο, out Ίβανσιτς

In Μανούτσο, out Ίβανσιτς
Ιβανσιτς

Εκτός αποστολής ο Ίβανσιτς, κανονικά ο Μανούτσο. Νίλσον: "Πάμε να νικήσουμε την ΑΕΚ"

Με μια σημαντική απώλεια θα παραταχθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός. Ο Αντρέας Ίβανσιτς, που προοριζόταν για βασικός, τέθηκε νοκ άουτ, καθώς οι ενοχλήσεις στο δεξί πόδι παρέμειναν και το Σάββατο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια να κάνει θεραπεία.
Εκτός από τον Αυστριακό, αποκλείστηκαν απο το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και οι Καρνέζης, Λεοντίου, Ρομέρο, Δάρλας, Φύσσας και Δημούτσος. Αντίθετα, ο Μανούτσο Γκονσάλβες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.Αναφορικά με την προπόνηση, οι “πράσινοι” έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις στις πάσες, δούλεψαν στις ταχύτητες και έπαιξαν το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟ για το ντέρμπι θα είναι η εξής:

Γκαλίνοβιτς,
Μόρις, Γκούμας, Νίλσον, Σπυρόπουλος,
Σιμάο, Μάτος, Τζιόλης, Καραγκούνης,
Ν'Ντόι και Σαλπιγγίδης


Νίλσον: “Πάμε να νικήσουμε την ΑΕΚ”
Ο Μίκαελ Νίλσον δήλωσε στο “Supersport” οτι αν ο Παναθηναϊκός πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που είχε στα προηγούμενα ντέρμπι, τότε είναι πιθανό οι “πράσινοι” να πανηγυρίσουν τη νίκη. Ο Σουηδός μπακ-χαφ παραδέχθηκε οτι η ΑΕΚ έχει την πίεση για τη νίκη και αυτό είναι ένα σημείο που μπορούν να εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Πεσέιρο για να πάρουν το “τρίποντο”.

“Πάμε να νικήσουμε την ΑΕΚ. Πάντα πηγαίνουμε για να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και η απόδοση μας κυμανθεί στα ίδια στάνταρ απόδοσης με τα προηγούμενα ντέρμπι, νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Φυσικά όλοι στην ομάδα αισθάνονται υπέροχα, και ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, σε ένα σημαντικό σημείο του πρωταθλήματος. Πλησιάζουμε στο τέλος και όλα τα παιχνίδια πλέον, γίνονται όλο και πιο σημαντικά. Ίσως ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, γιατί είναι ντέρμπι.

Ομως είμαστε 4 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και αν κερδίσουμε θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα για μας. Ίσως στα χαρτιά να είμαστε πρώτοι και το φαβορί για τον αγώνα, όμως νομίζω ότι μπορούμε να πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς άγχος. Η πίεση είναι στην ΑΕΚ, γιατί πρέπει να κερδίσει... Αν κερδίσουμε εμείς το παιχνίδι, τότε θα είναι δύσκολο για την ΑΕΚ να ανακάμψει στη βαθμολογία, άρα το άγχος είναι σε αυτούς”.



Οι οπαδοί της ΑΕΚ ξέρουν οτι αυτός ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για την ομάδα τους, καθώς με νίκη μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος (σε συνδυασμό και με την εντός έδρας απώλεια του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης). Γι' αυτό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένονται γύρω στις 35.000-40.000 οπαδοί στις εξέδρες. Αυτό το ενδεχόμενο δεν αγχώνει τον Νίλσον, αντιθέτως του δίνει μεγαλύτερο κίνητρο.

“Ακόμα και αν υπάρχουν αντίπαλοι οπαδοί, προτιμώ να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Νομίζω πως δείξαμε και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες. Πιστεύω πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και το πιστεύω από την αρχή της σεζόν. Αν συγκρίνω τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα, η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη που αγωνίστηκα ποτέ. Έχω πίστη και είμαι σίγουρος οπως όλοι οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Έχουμε την ποιότητα για να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ