ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Για έξι μήνες αγωνιζόμουν χωρίς χιαστό και έπαιρνα παυσίπονα κάθε μέρα"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Σασουόλο
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Σασουόλο © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το χιαστό του τους τελευταίους μήνες και εξήγησε ότι δεν έκανε προπονήσεις, άδειαζε το υγρό κάθε εβδομάδα και έπαιρνε παυσίπονα καθημερινά για να ανταπεξέρθει.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τοποθετήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη, με την οποία αποκατέστησε τη ζημιά που είχε υποστεί στο χιαστό του αριστερού γονάτου, χωρίς να διευκρινίζει αν θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 40χρονος Σουηδός αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετώπιζε από τα τέλη του 2021 και το οποίο δεν τον άφηνε να κοιμηθεί, τον ανάγκαζε να παίρνει παυσίπονα κάθε μέρα και του επέτρεψε να προπονηθεί μόλις δέκα φορές με την υπόλοιπη ομάδα της Μίλαν.

"Τους προηγούμενους έξι μήνες αγωνιζόμουν χωρίς χιαστό στο αριστερό γόνατο. Πρησμένο γόνατο για έξι μήνες. Κατάφερα να προπονηθώ με την ομάδα μόλις δέκα φορές τους προηγούμενους έξι μήνες. Έκανα πάνω από είκοσι ενέσεις σε έξι μήνες. Άδειαζα (σ.σ. από υγρό) το γόνατο μία φορά την εβδομάδα κάθε έξι μήνες. Παυσίπονα κάθε μέρα για έξι μήνες. Κοιμόμουν ελάχιστα για έξι μήνες από τον πόνο. Ποτέ δεν υπέφερα τόσο πολύ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Μετέτρεψα κάτι αδύνατο σε κάτι δυνατό. Στο μυαλό μου είχα μόνο ένα στόχο, να κάνω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου πρωταθλητές Ιταλίας, επειδή τους υποσχέθηκα κάτι. Σήμερα, έχω νέο χιαστό και ακόμα ένα τρόπαιο", έγραψε στο Instagram του.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ