ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Ηλυσιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Ηλυσιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
New Image

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον πρώτο από τους έξι "τελικούς" που έχουν απομείνει για την λήξη του πρωταθλήματος, επικρατώντας άνετα του Ηλυσιακού με 3-0

Ο ΠΑΣ είχε ξεκάθαρους στόχους και παρά το άγχος της αποτυχίας, που θα έφερνε σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τους φιλοξενούμενους για την επίτευξη της ανόδου, πήρε μία άνετη νίκη. Ο Ηλυσιακός, για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ηττήθηκε, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και προβλημάτισε για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σε περίπτωση που συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε και "καθάρισε" την αναμέτρηση με δύο γρήγορα γκολ. Στο 24', ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ Κώστας Κιάσσος, με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 27΄μετά από σέντρα του Καζαναφέρη, ο Σολάκης, μόνος στην μεγάλη περιοχή, με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στον αιφνιδιασμό των παικτών του ΠΑΣ και έχασαν την μοναδική τους καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο στο 44' με κεφαλιά του Μαρκομιχάλη, που έδιωξε ο σταθερός στην σημερινή αναμέτρηση Κουβεντάρης.

Στην επανάληψη, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής πραγματοποίησε δύο γρήγορες αλλαγές βάζοντας τους Πετκόφ και Χώνο. Οι "κιτρινόμαυροι" απείλησαν στο 50' με σουτ από τον Βούλγαρο μέσο που απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα είχαν και οι προσπάθειες του Πατσιαβούρα στο 66', αλλά και του Κάμπα στο 72'.

Ο ΠΑΣ, που φρόντισε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ στην επανάληψη, έχασε σημαντική ευκαιρία στο 61' με τετ-α-τετ του Σολάκη που μπλόκαρε ο Βενιαμήν. Στο 85' ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος των φιλοξενούμενων με κεφαλιά του Ζαπρόπουλου.

Ο τραυματισμός του Μαρκομιχάλη στο 75' υποχρέωσε τους γηπεδούχους να αγωνιστούν με δέκα παίκτες μέχρι την λήξη του αγώνα. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Hλυσιακός: Bενιαμήν, Ψαρρής(62' Πατσιαβούρας), Μαρκομιχάλης, Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Χάλαρης, Καρακώστας, Στάθης(46' Πετκόφ), Πουρτουλίδης(46' Χώνος), Κάμπας, Σόουζα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Koυβεντάρης, Γόγολος, Ζαπρόπουλος, Μιχαήλ, Κιάσσος, Κούσας, Σολάκης(82΄Κοντογουλίδης), Γεωργιάδης, Καζναφέρης(87΄Διαμαντίδης), Παγώνης(79' Μιχαλόπουλος), Κουτσοσπύρος

Συνέντευξη Τύπου

Ηλυσιακός(Λύσανδρος Γεωργαμλής): " Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη του. Η κατάσταση φαινόταν εύκολη μετά τη νίκη επί του Αγίου Δημητρίου, αλλά χαλαρώσαμε και αυτό μας έκανε κακό. Πρέπει να ορθοποδήσουμε αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεχτήκαμε, όπως συνήθως δύο γρήγορα γκολ και προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το τραυματισμό του Μαρκομιχάλη, κρίθηκαν όλα".

ΠΑΣ Γιάννινα(Περικλής Αμανατίδης): " Έπρεπε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θέλαμε να ξεπεράσουμε το άτυχο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Οι μέρες που πέρασαν μας φάνηκαν αιώνες και θέλαμε, αν γινόταν, το σημερινό ματς να διεξαγόταν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Σε μία κρίσιμη στιγμή χάσαμε τον κόσμο μας. Σήμερα οι παίκτες έκαναν το σωστό για να φθάσουν στον στόχο. Βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και είχαμε σταθερή απόδοση. Συνεχίζουμε και πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον τρεις νίκες στην έδρας μας, ώστε να φθάσουμε στον στόχο μας".

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής

Κυριακή 17:00
Πανσερραϊκός-Εθνικός
Αγροτικός Αστέρας-Ιωνικός
Καλλιθέα-Καλαμάτα
Κέρκυρα-Χαϊδάρι
Θρασύβουλος-Πιερικός
Εθνικός Αστέρας-Αιγάλεω
Άγιος Δημήτριος-Καστοριά
Δευτέρα 17:30 ET3
Πανθρακικός-Ολυμπιακός Βόλου



































TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ