ΑΕΚ

Ηλυσιακός - ΑΕΚ ΖΩΝΤΑΝΑ με ΕΙΚΟΝΑ από το Sport24.gr

Ηλυσιακός - ΑΕΚ ΖΩΝΤΑΝΑ με ΕΙΚΟΝΑ από το Sport24.gr

Η ΑΕΚ και πάλι στις οθόνες του υπολογιστή σας. Και πάλι στο Sport24.gr Δείτε ζωντανά σε live streaming τον αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό, που γίνεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στις 15:00

Το Κύπελλο της Γ' Εθνικής, διοργάνωση με τη σφραγίδα της ΕΠΟ, ξεκινάει με την ΑΕΚ μεγαλή πρωταγωνίστρια και το Sport24.gr να δηλώνει για μια ακόμη φορά παρών με Live streaming μετάδοση του αγώνα.

Η ΑΕΚ ξεκινάει από το ΟΑΚΑ τη μάχη της για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής και η Super BALL του Sport24.gr και του Contra.gr θα είναι εκεί, καθώς εξασφάλισε τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα με τον Ηλυσιακό (Κυριακή 13/10, 15:00) και θα τον μεταδώσει με LIVE streaming στις οθόνες του υπολογιστή και του κινητού σας.

Με πέντε κάμερες, 9 δημοσιογράφους στο Ολυμπιακό Στάδιο και όλη την ομάδα του Sport24.gr σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, η Κυριακή θα έχει το χρώμα της ΑΕΚ, αφού μάλιστα δεν διεξάγεται το πρωτάθλημα της Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Γι' αυτό και ονομάσαμε την ημέρα #AEKsunday. Άλλωστε η Ένωση έχει όλο τον κόσμο της στο πλευρό της, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Α.Ο. Περιστερίου, όπου και πάλι μετέδωσε ζωντανά με εικόνα το Sport24.gr και το οποίο μέτρησε περισσότερα από 245.000 views.

Τον αγώνα με τον Ηλυσιακό θα περιγράψει ο Γιάννης Ντάλλας, σε σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου, ενώ το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου θα τρέξουν ο Βαγγέλης Κατσαϊτης και ο Τόλης Χορτάτος. Την ίδια ώρα, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται και η Super BALL με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη να ετοιμάζουν pre, halftime και post show με καλεσμένους, συνεντεύξεις και όλο το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο του αγώνα.

LIVE ο αγώνας και στο κινητό σου μέσω του Sport24 app

Την μετάδοση μπορείτε να απολαύσετε ακόμα και αν δεν είστε στο σπίτι ή στον υπολογιστή μέσω των τηλεφωνικών συσκευών σας iPhone και Android με τη νέα εφαρμογή του Sport24.gr!

Κατέβασέ το ΔΩΡΕΑΝ για iPhone >>> http://bit.ly/s24app_iphone

Κατέβασέ το ΔΩΡΕΑΝ για Android >>> http://bit.ly/s24app_android

Τον αγώνα από τον υπολογιστή σας θα τον παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ