ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Ιωαννίδης: "Να αποδείξω στην ΑΕΚ πως έκανε λάθος"

Ιωαννίδης: "Να αποδείξω στην ΑΕΚ πως έκανε λάθος"

Ματς ζωής χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. ο Βασίλης Ιωαννίδης. Ο άσος του Ηλυσιακού πέρασε από δοκιμαστικά στην Ένωση το καλοκαίρι αλλά κόπηκε και τώρα ήρθε η ώρα να την αντιμετωπίσει. Τι λέει για τον πατέρα του, που του έμαθε τι σημαίνει ΑΕΚ και Ν. Φιλαδέλφεια, ενώ εξηγεί πως η ομάδα του δεν θα έχει άγχος.

Πέρασε από τα δοκιμαστικά της ΑΕΚ τον Ιούνιου, κόπηκε και έτσι συνέχισε την καριέρα του στον Ηλυσιακό. Ο λόγος για τον Βασίλη Ιωαννίδη ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για την εμπειρία του στα Σπάτα, το ματς κόντρα στην Ένωσης, αλλά και το γεγονός ότι θέλει να σκοράρει για να αφιερώσει το γκολ στον πατέρα του που του έμαθε τι σημαίνει ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο ΑΕΚ1924.gr :

Πέρασες από τα δοκιμαστικά της ΑΕΚ. Πως έζησες τα πράγματα από μέσα;

"Ακούγαμε και βλέπαμε πολλά αλλά από κοντά τα πράγματα είναι καλύτερα και πολύ οργανωμένα. Υπήρχε καλό κλίμα ανάμεσα στους προπονητές και όλο το τιμ, ήταν μια ωραία εικόνα".

Σου έχει αφήσει κάποια πικρία το ότι τελικά δεν επιλέχθηκες;

"Εντάξει σίγουρα και σε ποιον δεν θα άφηνε και είναι απόλυτα λογικό. Η ζωή συνεχίζεται ευτυχώς υπάρχουν και άλλες επιλογές. Ακολούθησα μια άλλη επιλογή που είχα".

Θέλεις να αποδείξεις κάτι στο συγκεκριμένο ματς.

"Σίγουρα. Θέλω να αποδείξω ότι άξιζα να είμαι εκεί και ότι πήραν μια λάθος απόφασης. Αυτό θα είναι ένα ματς ζωής".

Πως νιώθεις και εσύ και οι συμπαίκτες του που θα παίξετε κόντρα σε τέτοιους ποδοσφαιριστές;

"Αυτό μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω. Μόνο και μόνο που θα δούμε απέναντί μας αυτό το έμβλημα και αυτή τη φανέλα μας τρελαίνει. Δεν θα μας προσθέσει άγχος αυτό, περιμένουμε τη στιγμή που θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε ένα τέτοιο ματς και να σκοράρει κιόλας".

Πως θα αντιδράσεις εσύ αν πετύχεις ένα γκολ;

"Σαν ποδοσφαιριστής ή σαν Βασίλης;"

"Να σκοράρω για τον πατέρα μου"

Πες μου ξεχωριστά για κάθε περίπτωση

"Σαν ποδοσφαιριστής σίγουρα θα ήθελα να βάλω ένα γκολ στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και ποιος δεν θα το ήθελε άλλωστε. Τώρα σαν Βασίλης, ούτε στον χειρότερό μου εφιάλτη. Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή θέλω να σκοράρω για να αφιερώσω το γκολ μου στον πατέρα μου ο οποίος εδώ και ένα μήνα δεν βρίσκεται μαζί μας και ήταν αυτός που μου έμαθε τι σημαίνει ΑΕΚ, τι σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια και πολλά ακόμα".

Πώς νιώθεις που θα αντιμετωπίσεις μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, σε ένα γήπεδο που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν;

"Σίγουρα είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εμείς θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε και να το απολαύσουμε. Όλοι έχουμε άγχους γιατί η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα γειτονιάς και το γήπεδο θα έχει κόσμο. Ωστόσο αυτό το άγχος δεν θα είναι κακό και θα μας βαρύνει τα πόδια, θα είναι αυτό που θα μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να χτυπήσουμε το ματς".

Οι παίκτες της Θύελλας μετά το ματς με την ΑΕΚ είπαν ότι χρειάστηκε κάποιος χρόνος μέχρι να ξεπεράσουν το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Εσάς σας αγχώνει το ότι θα παίξετε μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ;

"Αυτό θα είναι μια μαγική εικόνα, την οποία την έχεις ζήσει μόνο σαν οπαδός ή από την τηλεόραση, ενώ σαν ποδοσφαιριστής είναι διαφορετικό. Πιστεύω ότι η πρώτη εικόνα σίγουρα θα κάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές να κολλήσουν αλλά όσο περνάει η ώρα θα γίνεται πιο εύκολο".

Το ματς είναι νοκ άουτ. Ποίοι είναι οι στόχοι σας;

"Όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε για να τα πάρουμε. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα αλλά εννοείται ότι θέλουμε να προχωρήσουμε και στο κύπελλο, δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σε όλα τα ματς".

Ποιοι είναι οι στόχοι του Ηλυσιακού φέτος; Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

"Οι στόχοι μας για φέτος είναι μια εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, είμαστε όλοι μια παρέα, μια οικογένεια και θέλουμε μια εύκολη παραμονή. Τα πάντα είναι καλά, από τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, τον πρόεδρο, τον κόσμο όλα λειτουργούν μια χαρά. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με ιστορία και παραστάσεις από Β και Γ’ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια μετά από κάποιες συγχωνεύσεις με το Αιγάλεω υπήρχαν κάποια προβλήματα αλλά πλέον η ομάδα προσπαθεί να ορθοποδήσει ξανά".

Πιστεύεις ότι οι αλλαγές που έγιναν φέτος σε Δ και Γ Εθνική θα βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει αυτό γιατί δεν γίνεται έτσι όπως είναι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή να έχει τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Λεφτά δεν υπάρχουν γενικά, άρα και ούτε στις ομάδες για να πληρώνουν οι ομάδες στη Γ’ Εθνική συμβόλαια και ασφάλειες. Σίγουρα έτσι κάποιες ομάδες από το πουθενά βρέθηκαν στα φώτα τις δημοσιότητας, ειδικά στον όμιλο το δικό μας με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο για το ποδόσφαιρο τώρα που υπάρχουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες και πιο κάτω τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά".

Έχεις περάσει και από την Ουγγαρία. Ποιες διαφορές και ποιες ομοιότητες έχεις δει σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Στην Ουγγαρία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ήταν πιο οργανωμένα και σε άποψη ζωής και εντός γηπέδων, αλλά και εκεί υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Οι ομάδες δεν είχαν λεφτά παρότι ήταν οργανωμένες. Σίγουρα το εξωτερικό ήταν μια πολύ εμπειρία, αλλά μόνο αυτό κέρδισα εικόνες και περισσότερη εμπειρία".

"Η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα να ανέβει"

Θα σας δυσκολεύσει καθόλου το ΟΑΚΑ σαν γήπεδο;

"Πιστεύω ότι εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα στο ΟΑΚΑ, γιατί και εμείς παίζουμε σε χόρτο. Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι οι ίδιες με αυτές του Ζωγράφου οπότε δεν υπάρχει καμία διαφορά".

Στο γήπεδο δεν υπάρχει διαφορά. Στον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο;

"Κακά τα ψέματα ο κόσμος του Ηλυσιακού δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτόν της ΑΕΚ. Σίγουρα θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς".

Πως έχεις δει μέχρι στιγμής φέτος την ΑΕΚ; Πιστεύεις ότι θα αντιμετωπίσει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

"Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του, αλλά η ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ανέβει κατηγορία. Σίγουρα όμως οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν σε όλα τα ματς, καθώς καμία ομάδα δεν θα πέσει χωρίς να αγωνιστεί".

Ποιος παίκτης θα δυσκολέψει εσάς παραπάνω στο παιχνίδι;

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει η ΑΕΚ θα ήταν με τον Πλατέλλα, ο οποίος τελικά είναι εκτός. Και ο Κορδέρο και ο Γεωργέας που έχουν τις περισσότερες παραστάσεις από τους υπόλοιπους θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Και ο Ντακόλ είναι καλός ποδοσφαιριστής".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ