ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Λιονάκης: "Θα είναι ένας αγώνας γιορτή"

Λιονάκης: "Θα είναι ένας αγώνας γιορτή"

Ένας αγώνας επιπέδου Super League, γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι αυτός μεταξύ του Ηλυσιακού και της ΑΕΚ για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, όπως τόνισε στο Sport24.gr, ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Λιονάκης. Διαβάστε τι είπε για τους στόχους των "κιτρινόμαυρων" και την επιλογή του ΟΑΚΑ.

Την προσεχή Κυριακή (13/10) το μεσημέρι (15.00) ο Ηλυσιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη νέα διοργάνωση αυτή του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Μια νοκ άουτ αναμέτρηση την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το Sport24.gr, με τον πρόεδρο του Ηλυσιακού Διονύση Λιονάκη να τονίζει πως θα είναι επιπέδου Super League και γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Sport24.gr συνομίλησε με τον "ισχυρό" άνδρα του συλλόγου των Ιλισίων, για τον αγώνα με την ΑΕΚ, για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για την στήριξη που υπάρχει στους "κιτρινόμαυρους", μέχρι και για τις Ακαδημίες, όπου μικρά παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας.

Ο κ. Λιονάκης αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα του Κυπέλλου Γ' Εθνικής με την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: " Για τον σύλλογό μας είναι ένας αγώνας γιορτή φυσικά. Έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά σε συνεργασία σε πολύ καλό κλίμα με την ΑΕΚ να είναι όλα τέλεια οργανωτικά.

"Θα γίνει ένα παιχνίδι επιπέδου Super League"

Θα γίνει ένα παιχνίδι επιπέδου Super League, όπου κερδισμένο θα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς. Όλα θα είναι έτοιμα για την Κυριακή", είπε και πρόσθεσε για την επιλογή να γίνει ο αγώνα στο ΟΑΚΑ, ώστε να προσέλθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος:

" Έχουμε τυπώσει για τον αγώνα 22.300 εισιτήρια και η επιλογή του ΟΑΚΑ δεν είναι τυχαία ούτε έγινε τώρα. Είχα κάνει την κίνηση αυτή για το ΟΑΚΑ, πριν καν μάθουμε ότι θα είμαστε στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ.

Είχαμε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ από την αρχή, οπότε δεν θα είχαμε πρόβλημα για να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Μάλιστα και ο αγώνας του πρωταθλήματος στις 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ".

Επίσης, ο πρόεδρος της ομάδας του Ηλυσιακού μίλησε για τα οικονομικά οφέλη που θα έχει για το σωματείο ένας αγώνας με την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο Στάδιο της χώρας τονίζοντας: " Δεν είναι μόνο τα έσοδα που θα έρθουν από έναν τέτοιο αγώνα, αρκετοί δεν ξέρουν. Υπάρχουν και πολλά έξοδα.

Άλλο να παίζαμε στου Ζωγράφου που θα ήταν μηδενικά τα έξοδα και άλλο στο ΟΑΚΑ που θα πρέπει να γίνει ένας αγώνας επιπέδου Super League. Ακόμα και οι δύο φορές που θα παίξουμε με την ΑΕΚ σαν γηπεδούχοι, δεν βοηθάει σε μεγάλο βαθμό".

"Πρώτοι είναι λίγο δύσκολα όχι μόνο λόγο ΑΕΚ"

Στην συνέχεια ο κ. Διονύσης Λιονάκης αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής: " Στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα του ομίλου. Πρώτοι είναι λίγο δύσκολα όχι μόνο λόγο ΑΕΚ, γιατί και η ΑΕΚ δεν έχει δείξει ακόμη τις δυνατότητές της, αλλά γιατί είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Μακάρι να μπορούσαμε να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση".

Όσον αφορά τη νέα μορφή της Γ' Εθνικής και τη νέα διοργάνωση αυτή του Κυπέλλου, ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων" είπε: " Ουσιαστικά είναι μια μικρογραφία της Δ' Εθνικής και πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα φανούν στον τρίτο χρόνο για το πόσο καλή είναι αυτή η αναδιάρθρωση.

Πιστεύω όμως πως χρειαζόταν, γιατί πολλά σωματεία δεν θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν. Είναι δύσκολα τα πράγματα ακόμα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι καλό που η Γ' Εθνική έγινε ερασιτεχνική".

"καλό που η Γ' Εθνική έγινε ερασιτεχνική"

Για τα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε ο Ηλυσιακός μετά την συγχώνευση με το Αιγάλεω, για την στίξη από τον κόσμο και για τις Ακαδημίες του συλλόγου είπε: " Πέρασαν δύο μαύρα χρόνια για τον Ηλυσιακό. Πλέον ο σύλλογος έχει εξυγιανθεί δεν χρωστάει πουθενά.

Πέρασαν οι εποχές Χριστοβασίλη και Μητρόπουλου και μπορεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστικό το σωματείο. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα μας στηρίζει, ενώ και ο Δήμος μας στηρίζει κυρίως ηθικά κάνοντας και κάποιες διευκολύνσεις σε ότι αφορά τα προπονητήρια.

Σε ότι αφορά την Ακαδημία μας, αυτή τη στιγμή ο Ηλυσιακός έχει 180 παιδιά που γυμνάζονται. Από την στιγμή που ανέλαβα εγώ την ομάδα, έδωσα πολύ μεγάλο βάρος στο κομμάτι των Ακαδημιών και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Βαγγέλη Μπεκρή φαίνεται η δουλειά που κάνουμε, γιατί έρχονται συνέχεια νέα παιδιά".

"Σε ένα νοκ άουτ όλα μπορούν να γίνουν"

Κλείνοντας ο πρόεδρος του Ηλυσιακού έκανε και την πρόβλεψή του για το νοκ άουτ ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ: " Είναι 90 λεπτά αγώνα και όλα μπορούν να συμβούν. Εγώ δεν είμαι παράγοντας, έχω παίξει ποδόσφαιρο και συνεχίζω να παίζω με τους παλαιμάχους του Ηλυσιακού.

Ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο και σε ένα νοκ άουτ ματς όλα μπορούν να γίνουν. Αυτό που θέλω και πιστεύω είναι να κερδίσει ο ελληνικός αθλητισμός από τέτοια παιχνίδια".

Τον αγώνα από τον υπολογιστή σας θα τον παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ

TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ