ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Il Mattino: "Ο Μανωλάς θέλει να πάει στον Ολυμπιακό, πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Ντε Λαουρέντις"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Champions League κόντρα στην Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Champions League κόντρα στην Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019 @2019 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να γράφουν για την επιθυμία του Μανωλά να έρθει στον Ολυμπιακό και το πρόβλημα που έχει προκαλέσει αυτή στη σχέση του με τον Ντε Λαουρέντις ενώ τονίζουν πως υποψήφιος αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρουγκάνι της Γιουβέντους.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Κυριακή (21/8) το βράδυ τη Βενέτσια στην πρεμιέρα της στη Serie A με τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται τελικά στην αποστολή και οι Ιταλοί περισσότερο ασχολούνται με τον Μανωλά και τη πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρά με οτιδήποτε άλλο.

Είναι χαρακτηριστικό πως δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου την Κυριακή και συγκεκριμένα της "Il Mattino" αναφέρουν πως η επιθυμία του Έλληνα στόπερ να επαναπατριστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού, για την οποία σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το SPORT24 από την Τρίτη 17 Αυγούστου, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Ντε Λαουρέντις. Συγκεκριμένα,

Και σημειώνουν πως ο ισχυρός παράγοντας της Νάπολι έχει πει στον εκπρόσωπο του πως μόνο αν έρθει πρόταση 15 εκατ. ευρώ θα αποχωρήσει από την ομάδα. Προσθέτουν δε πως οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται.

Από εκεί και πέρα η Νάπολι ψάχνει και για τον αντικαταστάτη του Μανωλά, την ίδια ώρα, και οι Ιταλοί σημειώνουν πως αυτός είναι ο Ρουγκάνι της Γιουβέντους με την ομάδα του Σπαλέτι να έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις μαζί του για να είναι έτοιμη σε κάθε περίπτωση.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε αν τελικά το βράδυ της Κυριακής ο Μανωλάς αγωνιστεί στο ματς με τη Βενέτσια και τα όσα σημειώσει μετά την αναμέτρηση ο Σπαλέτι σε περίπτωση που ερωτηθεί και πάλι για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ