ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Σπαλέτι: "Ελπίζω να μείνουν Μανωλάς και Ινσίνιε, γιατί αναβαθμίζουν τη Νάπολι"

Ο Κώστας Μανωλάς κοντρολάρει την μπάλα στο Νάπολι - Ίντερ για τη Serie A.
Ο Κώστας Μανωλάς κοντρολάρει την μπάλα στο Νάπολι - Ίντερ © 2020 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι απάντησε σε ερώτηση για τον Κώστα Μανωλά, τονίζοντας πως ελπίζει να παραμείνει στη Νάπολι, καθώς αναβαθμίζει την ποιότητα των παρτενοπέι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην ενεργοποίηση της βόμβας του Κώστα Μανωλά. Πλέον ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες στην καταβολή χρημάτων, ώστε να κλείσει και οριστικά η υπόθεση, για την οποία σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το SPORT24 απ' την Τρίτη 17 Αυγούστου.

Όπως είναι φυσικό η υπόθεση απασχολεί και τους Ιταλούς ρεπόρτερ, οι οποίοι καθημερινά ασχολούνται με την πορεία της. Έτσι, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Νάπολι κόντρα στη Βενέτσια (22/8, 21:45) ο Σπαλέτι ρωτήθηκε για τον Κώστα Μανωλά και τον Λορέντζο Ινσίνιε.

Ο προπονητής της Νάπολι μίλησε για την ποιότητα των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναβαθμίζουν την ομάδα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του για την παραμονή τους.

"Ο πρόεδρος έχει μιλήσει ήδη για το θέμα. Όταν ήρθα στην Νάπολι σκεφτόμουν την ομάδα με τους Μανωλά και Ινσίνιε. Ελπίζω να τους έχω γιατί αναβαθμίζουν την ποιότητα της ομάδας. Αν ήταν στη συνέντευξη Τύπου θα απαντούσα καλύτερα. Για το αν είμαι σίγουρος αν θα μείνουν; Ναι, γιατί όχι, πρέπει πάντα να είσαι και λίγο αισιόδοξος" ανέφερε συγκεκριμένα.

Λίγη ώρα πριν απ' τη συνέντευξη Τύπου, ο ρεπόρτερ του RAI, Τσίρο Βενεράτο, που ασχολείται καθημερινά με την υπόθεση, υποστήριξε πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, ενώ τόνισε ότι οι παρτενοπέι δεν ενδιαφέρονται για τον Μαντί Καμαρά.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ