ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Με τον Κώστα Μανωλά η αποστολή της Νάπολι για το ματς με τη Βενέτσια

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα | 7 Αυγούστος 2019
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα | 7 Αυγούστος 2019 @2019 LYNNE SLADKY/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος βρίσκεται ωστόσο στην αποστολή της Νάπολι για την 1η αγωνιστική της Serie A κόντρα στη Βενέτσια (22/8, 21:45, COSMOTE SPORT 2HD). Πιθανότατα για τελευταία φορά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Πλέον ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες στην καταβολή χρημάτων, ώστε να κλείσει και οριστικά η υπόθεση, για την οποία σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το SPORT24 απ' την Τρίτη 17 Αυγούστου και δεν αποκλείεται ο Ναξιώτης κεντρικός αμυντικός να βρίσκεται στην Ελλάδα πριν απ' το ματς για τη Σλόβαν.

Η Νάπολι ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Βενέτσια για την 1η αγωνιστική της Serie A (22/8, 21:45, COSMOTE SPORT 2HD) . Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς. Είναι πιθανό να είναι και στη βασική 11άδα των παρτενοπέι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, μπορεί και για τελευταία φορά πριν απ' την αναχώρησή του για την Ελλάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ερωτήθη για τον Κώστα Μανωλά, υπογράμμισε την ποιότητά του και εξέφρασε την ελπίδα του για παραμονή του 30χρονου αμυντικού.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ