ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ικανοποιημένος Λίνεν, κουρασμένος Επστάιν

Ικανοποιημένος Λίνεν, κουρασμένος Επστάιν
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε από την Στεάουα Βουκουρεστίο στο τελευταίο φιλικό πριν την Μπέσα, όμως ο Λίνεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην προετοιμασία. Από την πλευρά του, ο Ντένις Επστάιν στάθηκε στην κούραση που είχε ως αποτέλεσμα ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

"Η ομάδα μας να ηττήθηκε με 1-0 όμως μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες μου στο παιχνίδι. Ωφείλουμε να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με την Μπέσα. Βρισκόμαστε στο Μόναχο εδώ 17 μέρες και δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη κούραση από την προετοιμασία καθώς κάνουμε καθημερινά διπλές προπονήσεις", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ερωτηθείς για το μέλλον του Μπάμποβιτς που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Στεάουα: "Δεν μπορώ να πω ακόμη κάτι, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Σίγουρα είχε κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών που δεν τον άφησαν να αγωνιστεί πολύ στα φιλικά που δώσαμε ώστε να τον δούμε. Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε καλύτερα τι θα γίνει με το μέλλον του στον Ολυμπιακό".

Όσο για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην Μπέσα, ο 57χρονος δεν φαίνεται να βιάζεται: "Θα δούμε μέχρι τότε ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξουμε για το παιχνίδι. Έχουμε ακόμη κάποιες μέρες και κάποιες προπονήσεις μπροστά μας για να δούμε οριστικά ποιοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν σε εκείνο το ματς. Θεωρώ επίσης πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε αποκτήσει και κάποιον άλλο παίκτη ώστε να ενισχύσει το ρόστερ μας".

Τέλος, για τη μη χρησιμοποίηση του Κώστα Μήτρογλου, ο Λίνεν ξεκαθάρισε: "Χρειαζόταν να κάνει μια έξτρα προπόνηση και γι’ αυτό το λόγο έμεινε στο ξενοδοχείο μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές".

Επστάιν: "Κουρασμένοι στο πρώτο μέρος"

Για την κούραση που έφερε το κακό πρώτο ημίχρονο μίλησε ο Ντένις Επστάιν: "Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε τη νίκη στο σημερινό ματς γιατί ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στην Γερμανία και θα έκανε καλό στην ψυχολογία μας. Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να φτάσουμε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Στο δεύτεο ημίχρονο προσπαθήσαμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες.

Θεωρώ ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Εύχομαι να μας βγει σε καλό το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε με σκοπό να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη με την Μπέσα. Τότε θα το χρειαστούμε περισσότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ