ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ικανοποιημένοι Ζέκα και Βιτόλο

Ικανοποιημένοι Ζέκα και Βιτόλο
Ζέκα INTIME SPORTS

Την ικανοποίηση τους για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Μπραουνσβάιγκ εξέφρασαν οι Ζέκα και Βιτόλο.

Την αισιοδοξία του πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος εξέφρασε μετά το τέλος του φιλικού με την Μπραουνσβάιγκ ο Ζέκα.

Ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι η ομάδα δεν έχει πολλές διαφορές σε σχέση με πέρυσι και σε κάθε ματς θα είναι ολοένα και καλύτερη.

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση:
«Φυσικά και είμαστε κουρασμένοι, έχουμε προπονηθεί πολύ αυτές τις μέρες. Είναι φυσιολογικό να βγαίνει η κούραση σε κάποια σημεία. Τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος, κάναμε καλό παιχνίδι. Και ελπίζω στο μέλλον να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια και να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση".

Για τις διαφορές σε σχέση με τα περσινά φιλικά:
«Νομίζω ότι δεν είχαμε μεγάλες διαφορές. Υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, οι οποίοι έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Προσπαθούμε να παίξουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα το έχουμε βελτιώσει μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για το αν τους έλειψε το ποδόσφαιρο:
«Σίγουρα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Αλλά χρειάζονται και οι διακοπές. Τώρα όμως, είναι η ώρα για δουλειά».

Για τον αντίπαλο στην Ευρώπη:
«Δεν προτιμώ κάποιον, με όποια ομάδα και να παίξουμε πρέπει να παλέψουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε».

Για το ότι φέτος κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα και αν αυτό αποτελεί πλεονέκτημα: «Φυσικά, γιατί γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και έχω προσαρμοστεί πιο πολύ στο παιχνίδι της ομάδας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Βιτόλο: "Κάναμε καλή δουλειά"

Από την πλευρά του ο Βίκτορ Βιτόλο σημείωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στον πρώτο μας αγώνα αυτό που έπρεπε να δουλέψουμε ήταν η φυσικοτεχνική υποδομή. Νομίζω πως κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά, ο πρώτος αγώνας αυτό έδειξε και βεβαίως συνεχίζουμε με μεγαλύτερη επιμονή για να δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια της δυνατότητες μας και να βελτιωθούμε όσο μπορούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ