ΑΕΚ

Ίδιος τόπος, διαφορετική... φιλοσοφία

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ δεν αλλάζει προπονητικό κέντρο, ούτε ημερομηνίες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλάζει όμως τον σχεδιασμό της. Το Sport24.gr αναλύει.

Η ΑΕΚ αύριο (31/5) το βράδυ στη Νέα Σμύρνη κλείνει την φετινή σεζόν. Και από την Πέμπτη (1/6) το πρωί, πιθανότατα ακόμα και χωρίς μια τελευταία προπόνηση, οι «κιτρινόμαυροι» φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλωστε θα πρέπει να προλάβουν να ξεκουραστούν, μιας και στο τέλος του Ιούνη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Μια προετοιμασία πάντως, που ήδη έχει σχεδιαστεί. Τουλάχιστον ως προς τα βασικά κομμάτια της. Όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, στην ΑΕΚ έχουν επιλέξει το Κίελτσε της Πολωνίας, όπως και πέρυσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ενώ οι ημερομηνίες θα είναι περίπου (ή και ακριβώς) ίδιες με πέρυσι. Εκείνο που φαίνεται πως αλλάζει, είναι η φιλοσοφία. Ειδικά ως προς την επιλογή των αντιπάλων για τα φιλικά.

Πέρυσι η ΑΕΚ στο διάστημα της παραμονής στην Πολωνία, είχε αντιμετωπίσει εξαιρετικά αδύναμους αντιπάλους. Ο πιο… ισχυρός, ήταν η Κορόνα Κίελτσε. Μια μικρομεσαία ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος. Φέτος τα πράγματα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, διαφορετικά. Ο προσανατολισμός του Μανόλο Χιμένεθ, είναι σε τεστ με πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους.

Μάλιστα, η Κορόνα, που και πάλι θα τεθεί αντιμέτωπη της ΑΕΚ, θα είναι αυτή την φορά η πιο αδύναμη αντίπαλος. Υπάρχει στα… σκαριά ένα φιλικό με την Βίσλα και μάλιστα στην έδρα της, ενώ η ΑΕΚ ψάχνει για τελευταίο φιλικό, πριν την επιστροφή στην Αθήνα, για έναν ακόμα πιο δυνατό αντίπαλο. Πάντως αυτό που θα μείνει ίδιο με πέρυσι, είναι ο αριθμός των φιλικών, που θα είναι και πάλι τέσσερα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ