ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιδιοκτήτης Στεάουα: "Δεν θα ξαναβάλουμε τους παίκτες που έχουν κάνει εμβόλιο, έχουν χάσει τις δυνάμεις τους"

Ο πρόεδρος της ρουμάνικης ομάδας, Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι
Ο πρόεδρος της ρουμάνικης ομάδας, Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο πρόεδρος της ρουμάνικης ομάδας, Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, απαγόρευσε σε όσους παίκτες είναι εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού να αγωνιστούν, τονίζοντας ότι το εμβόλιο τους αποδυναμώνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, βρίσκεται στο επίκεντρο. Τον περασμένο Οκτώβριο ο εκκεντρικός πρόεδρος της ρουμάνικης ομάδας τάραξε τα νερά, με τις απόψεις του σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Τότε, ο Ρουμάνος επιχειρηματίας, ο οποίος κατά καιρούς έχει προκαλέσει με δηλώσεις και με πράξεις του, υποστήριξε ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από το σύλλογο έχει κάνει το εμβόλιο.

Aυτή τη φορά, ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, ισχυρίστηκε ότι ο εμβολιασμός αποδυναμώνει τους παίκτες του και για τον λόγο αυτό δεν θα τους επιτρέψει να αγωνίζονται. Ως παράδειγμα χρησιμοποίησε τον 35χρονο επιθετικός της ομάδας, Κλαούντιου Κεσέρου, αναφέροντας:

"Είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σε αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να τον προσβάλω, δεν θέλω να στεναχωρηθεί. Λέω αυτό που πιστεύω.

Θα γελάσετε, αλλά μπορεί να έχω δίκιο. Ίσως λόγω του εμβολίου. Όσοι εμβολιάζονται χάνουν τις δυνάμεις τους. Η δύναμη όλων των εμβολιασμένων μειώνεται", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ