ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεκάλι: "Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα, καλύτερα να δεχθώ σφαίρα"

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, σε στιγμιότυπο από συνέντευξή του με το Associated Press, Βουκουρέστι | Τρίτη 9 Ιουνίου 2009
Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, σε στιγμιότυπο από συνέντευξή του με το Associated Press, Βουκουρέστι | Τρίτη 9 Ιουνίου 2009 © 2009 VADIM GHIRDA/ASSOCIATED PRESS

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, καταφέρθηκε εναντίον του εμβολίου και ισχυρίστηκε ότι όλη η Στεάουα είναι ανεμβολίαστη.

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, τάραξε ξανά τα νερά, αυτήν τη φορά με τις απόψεις του σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Ο Ρουμάνος επιχειρηματίας, ο οποίος κατά καιρούς έχει προκαλέσει με δηλώσεις και με πράξεις του, υποστήριξε ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από το σύλλογο έχει κάνει το εμβόλιο.

"Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα. Δεν είμαι αφεντικό σκλάβων, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν μπορώ να επιβάλλω κάτι. Οι παίκτες ρώτησαν τη γνώμη μου. Είπα στην τηλεόραση ότι καλύτερα να δεχθώ μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά το εμβόλιο. Δεν θέλω να κάνω αντιεμβολιαστική προπαγάνδα. Ο κόσμος κάνει ό,τι θέλει, αλλά κατανοούν ότι δεν εμβολιάζομαι", σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια, κατέκρινε το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι δεν κάνουν συχνά τεστ: "Δεν υπάρχει κάποιος, κάπου που να σε αναγκάσει να βάλεις αυτήν την ουσία στο σώμα σου. Ο Αντρέι Κορντέα (σ.σ. διεθνής παίκτης της Στεάουα) γύρισε θετικός από την εθνική ομάδα. Έκανε PCR τεστ και βγήκε θετικό. Αν όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν δεν κάνουν τεστ, αγωνιστούν και κάποιος αρρωστήσει και πεθάνει, ποιος είναι υπεύθυνος; Οι ανεμβολίαστοι κάνουν τεστ".

Τέλος, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα υπάρχουν επιπτώσεις από το εμβόλιο σε λίγα χρόνια: "Όπως ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ευχήθηκε στους ανεμβολίαστους να είναι καλά, εύχομαι κι εγώ στους εμβολιασμένους. Σε δύο χρόνια θα δούμε ποιος θα εύχεται σε ποιον. Αποφεύγω τους εμβολιασμένους και κρατάω απόσταση τρία μέτρα από αυτούς. Θα δούμε σε δύο χρόνια".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ