VIRAL

Η υπέροχη έκπληξη του Ινσίνιε σε μία ηλικιωμένη οπαδό της Νάπολι

Η υπέροχη έκπληξη του Ινσίνιε σε μία ηλικιωμένη οπαδό της Νάπολι

Η μεταπήδηση του Λορέντσο από την Νάπολι στην Τορόντο στενοχώρησε τους οπαδούς των παρτενοπέι και ο Ιταλός φορ έδειξε πόσο τους έχει στην καρδιά του, κάνοντας τηλεφωνική έκπληξη σε μια ηλικιωμένη φαν της ομάδας που έκλαψε με τη φυγή του.

Για μία ντουζίνα χρόνια (2010-2022) υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση την Νάπολι ζώντας ξεχωριστές στιγμές μαζί της και δημιουργώντας μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της, οπότε ήταν λογικό η αποχώρησή του να προκαλέσει τεράστιο θόρυθο.

Αναφερόμαστε στην απόφαση του Λορέντσο Ινσίνιε να αποδεχτεί την σούπερ πρόταση της Τορόντο και να μετακομίσει στο MLS για την ερχόμενη τετραετία, με τον 31χρονο Ιταλό επιθετικό να παίρνει μάλιστα μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα το Σάββατο όταν και αποθεώθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Καναδά.

Ωστόσο, δεν ξεχνάει σε καμία περίπτωση αυτά που άφησε πίσω του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, με τον Ινσίνιε να κάνει μάλιστα μία γλυκιά έκπληξη σε μία γηραιά οπαδό της Νάπολι, ονόματι Λουιζίνα, που είχε γίνει γνωστή στη γειτονική χώρα μέσα από videos που την έδειχναν να κλαίει μετά από την οριστικοποίηση της φυγής του παίκτη από την αγαπημένη της ομάδα.

Αυτή έγινε μέσω της τεχνολογίας που τους έφερε τον έναν απέναντι στον άλλο έστω και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, με τον Ινσίνιε να καλεί τηλεφωνικά την ίδια και την οικογένειά της και να ζητάει να μην κλαίει άλλον για αυτόν.

"Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά σας παρακαλώ να μην κλαίτε. Δυστυχώς αυτή είναι η ζωή και έτσι είναι η φύση του επαγγέλματός μου.

Είμαστε εδώ και τρεις ημέρες στο Καναδά και προσπαθούμε ακόμα να προσαρμοστούμε, όλα είναι στον αέρα", είπε μεταξύ άλλων ο Ινσίνιε στην συγκινημένη γυναίκα.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΗΠΑ MLS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ