ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Βαλένθια περνά στην αντεπίθεση για Κάλα: "Έχασε ευκαιρία να απολογηθεί"

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί της Βαλένθια σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2019-2020 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019
Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί της Βαλένθια σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2019-2020 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 © 2019 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Η Βαλένθια απάντησε άμεσα στις δηλώσεις του Χουάν Κάλα για το περιστατικό ρατσιστικής φύσεως με τον Μουκτάρ Ντιακαμπί και πέρασε στην αντεπίθεση.

Η Βαλένθια δεν άφησε να πέσουν κάτω τα λόγια του Χουάν Κάλα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το επεισόδιο που είχε με τον Μουκτάρ Ντιακαμπί, στην αναμέτρηση της Κάδιθ με τη Βαλένθια την Κυριακή για τη La Liga.

Ο Ισπανός αμυντικός ισχυρίστηκε ότι ο στόπερ της Βαλένθια ψεύδεται και ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στο επεισόδιο που είχαν και οδήγησε τη Βαλένθια να αποχωρήσει από το γήπεδο για λίγα λεπτά. "Εγώ του είπα μόνο "άσε με ήσυχο" και αυτός λέει ότι τον αποκάλεσα "γαμ@@@@@ νέγρο". Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο. Και όσα λέγονται από τότε είναι ψέματα", υποστήριξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ύστερα από τις τοποθετήσεις του, οι "νυχτερίδες" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία περνούν στην αντεπίθεση και κάνουν λόγο για "χαμένη ευκαιρία" του Κάλα να ζητήσει συγγνώμη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

"Η Βαλένθια λυπάται για τις δηλώσεις που έγιναν από τον παίκτη της Κάδιθ Χουάν Κάλα την Τρίτη, στις οποίες 48 ώρες αργότερα αρνήθηκε ότι προσέβαλε ρατσιστικά τον Μουκτάρ Ντιακαμπί, κατά τη διάρκεια του αγώνα της LaLiga της περασμένης Κυριακής στο 'Ραμόν ντε Καράνθα.

Ο Κάλα έχασε μια τεράστια ευκαιρία να αποδεχθεί το λάθος του και να απολογηθεί στο θύμα. Αντί να το κάνει αυτό, επιτέθηκε τόσο στον Ντιακαμπί όσο και σε άλλα μέλη της Βαλένθια.

Η Βαλένθια επιθυμεί να επαναλάβει ότι πιστεύει τον παίκτη της και τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Ύστερα από τις απειλές που έγιναν από τον Κάλα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης 6 Απριλίου, ο πρόεδρος Ανίλ Μέρθι και ο Μουκτάρ Ντιακαμπί παραμένουν σταθεροί στην αφοσίωσή τους να παλέψουν μέχρι τέλους για το ζήτημα, οπουδήποτε χρειαστεί, για το καλό του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας. Η Βαλένθια δεν θα σταματήσει να παλεύει για τη βελτίωση στο πρωτόκολλο και στη μάχη κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο".

Photo Credits: © 2021 Michel Spingler/Associated Press

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ