ΙΣΠΑΝΙΑ

Κάλα: "Σταματώ το ποδόσφαιρο αν επιβεβαιώσει ένας συμπαίκτης μου τον Ντιακαμπί"

Ο αμυντικός της Κάντιθ, Χουάν Κάλα
Ο αμυντικός της Κάντιθ, Χουάν Κάλα PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Χουάν Κάλα παραχώρησε συνεντευξη Τύπου όπου διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μουκτάρ Ντιακαμπί πως τον προσέβαλε ρατσιστικά, τόνιζοντας πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο θύματα με τον τρόπο που παρουσιάζεται το περιστατικό.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν δύο γεμάτα 24ωρα από το Κάντιθ - Βαλένθια και το τεράστιο σούρουρο που προκάλεσε και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Αιτία η διαμαρτυρία του Μουκτάρ Ντιακαμπί την ώρα του αγώνα πως δέχτηκε προσβολή ρατσιστικής χροιάς από τον Χουάν Κάλα και η οποία προκάλεσε την αποχώρηση των παικτών της Βαλένθια και τη διακοπή του αγώνα για αρκετά λεπτά.

Η εφημερίδα "Marca" κυκλοφόρησε την Δευτέρα με ένα πρωτοσέλιδο που είχε τίτλο "Δεν είσαι μόνος" στέλνοντας παράλληλα μήνυμα πως τα φαινόμενα ρατσισμού δεν είναι ανεκτά στο ισπανικό ποδόσφαιρο, ενώ την Τρίτη (6/4) ο μέσος της Βαλένθια ανέβασε video στον λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Κάλα τον αποκάλεσε "νέγρο για τα σκ@@@".

Λίγη ώρα αργότερα, πήρε το λόγο ο κατηγορούμενος της υπόθεσης, Χουάν Κάλα, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό της Κάντιθ να αρνείται όλα όσα του προσάπτει ο συνάδελφός του και να διατρανώνει τη θέση του πως δέχεται λιντσάρισμα από τα μίντια.

"Εγώ του είπα μόνο "άσε με ήσυχο" και αυτός λέει ότι τον αποκάλεσα "γαμ@@@@@ νέγρο". Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο. Και όσα λέγονται από τότε είναι ψέματα.

Αν βρεθεί ένας συμπαίκτης μου να επιβεβαιώσει τον Ντιακαμπί , εγώ θα ζητήσω συγγνώμη και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ζω ένα λιτσάρισμα από τα μίντια", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο άλλοτε μπακ της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

"Υπάρχουν δύο θύματα: ένας παίκτης, ο οποίος κατηγορείται και ένας άλλος, ο οποίος πιστεύει ότι ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Αν μας είχαν αφήσει να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή στον διαιτητή, το θέμα θα είχε λυθεί και δεν θα μετατρεπόταν σε τσίρκο.

Δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο Ντιακαμπί. Προσπάθησα να του εξηγήσω τι είπα. Μετά είδα τους παίκτες της Βαλένθια να μιλούν και τελικά να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο.

Είμαι δώδεκα χρόνια επαγγελματίας και έχω συνυπάρξει με παίκτες από πάρα πολλές και διαφορετικές εθνικότητες. Αφρικανούς, Κινέζους, Λατινοαμερικάνους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ