ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τράμπζονσπορ στοχοποιεί τον διαιτητή του αγώνα με τη Φενέρ: "Δεν θα σε ξεχάσουμε"

Η Τράμπζονσπορ στοχοποιεί τον διαιτητή του αγώνα με τη Φενέρ: "Δεν θα σε ξεχάσουμε"
F

Η Τράμπζονσπορ στοχοποιεί τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε και του στέλνει μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τι συνέβη στο επεισοδιακό ματς με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League.

Το τρίτο ημίχρονο έχει και συνέχεια ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε, μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν με τη λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, όταν οπαδοί της πρώτης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυριολεκτικά έπαιξαν ξύλο με παίκτες και μέλη της Φενέρ.

Και ενώ κάποιοι θα περίμεναν οι τόνοι να πέσουν, ήρθε από τη μία η Φενέρ να ανακοινώσει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα και τώρα έρχεται η Τράμπζον να στοχοποιήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χαλίλ Ομούτ Μελέρ, ρίχνοντας εκεί ουσιαστικά το... φταίξιμο για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ματς.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Τραπεζούοντας ανάρτησε βίντεο στα social media με το οποίο διαμαρτυρέται προς τον ρέφερι του αγώνα, θεωρώντας ότι άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Μάλιστα συνόδευσε το βίντεο με ένα μάλλον απειλητικό μήνυμα: "Μην νομίζεις ότι θα σε ξεχάσουμε. Κανένας δεν άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί μας"!

Υπενθυμίζεται, ότι ο εν λόγω διαιτητής είναι ο ίδιος που είχε γρονθοκοπηθεί από τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού σε παιχνίδι με τη Ρίζεσπορ, τον περασμένο Δεκέμβριο, για τη 15η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ενώ η Ρίζεσπορ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 97'.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ