ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται την αποχώρηση από το πρωτάθλημα Τουρκίας λόγω των επεισοδίων στην Τραπεζούντα

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται την αποχώρηση από το πρωτάθλημα Τουρκίας λόγω των επεισοδίων στην Τραπεζούντα

Η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση για την έκτακτη γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Απριλίου και θα έχει μεταξύ άλλων ως θέμα στην ατζέντα και την εξέταση του ενδεχομένου αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Τα αδιανόητα επεισόδια που σημειώθηκαν έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε στην Τραπεζούντα και έφεραν χούλιγκαν της πρώτης να συνεπλάκονται με ποδοσφαιριστές της δεύτερης έχουν προκαλέσει "σεισμό" στην Τουρκία.

Οι πρωτοφανείς εικόνες έχουν προκαλέσει αναστάτωση όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο. Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει αρχίσει έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών, οι ποδοσφαιρικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή των παικτών της Φενέρμπαχτσε και αν χρήζει τιμωρίας και ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης εξετάζει τις δικές του κινήσεις.

Σε μία ανεπανάληπτη μάχη τίτλου με τη Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω, όμως οδεύει (όπως και η "τσιμπόμ") σε ρεκόρ πόντων. Αυτό θα συμβεί αν ολοκληρώσει τη σεζόν, κάτι που δεν είναι βέβαιο, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα.

Το διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 2 Απριλίου (και επαναληπτική μία εβδομάδα αργότερα αν δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία), με έξι θέματα στην ατζέντα.

Το πέμπτο εξ αυτών είναι η "αξιολόγηση των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν, μεταξύ των οποίων και η αποχώρηση της πρώτης ομάδας από τη Süper Lig, με βάση τα γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα Süper Lig που διεξήχθη στις 17 Μαρτίου και τα πρόσφατα συμβάντα στο τουρκικό ποδόσφαιρο".

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση, με τη διακοπή των πρωταθλημάτων να ευνοεί τον κατευνασμό των πνευμάτων και να προσφέρει χρόνο για έρευνες και ζυμώσεις.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ