STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός- Κέρκυρα

Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός- Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Το άδειο γήπεδο Καραϊσκάκη επηρέασε τον Ολυμπιακό, καθώς χωρίς κόσμο το ματς έδειχνε σαν φιλικό, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, στάθηκε στην απουσία των φιλάθλων, αλλά και στο γεγονός πως από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά, αρχίζει να "χτίζει" την αυτοπεποίθησή της.

" Η πρόθεσή μου είναι η ομάδα να δείχνει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Σήμερα είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε κάποιο γκολ επιπλέον και έτσι θα μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν το καλύτερο πρόσωπο που μπορούσαμε να δείξουμε", είπε ο Βαλβέρδε και συνέχισε:

" Θα μου άρεσε να είχαμε την επιτυχία του αγώνα με την Ρόμα, αλλά δεν γίνεται να την έχουμε πάντα. Κόντρα στον Ηρακλή χάσαμε πολλές ευκαιρίες όπως και σήμερα. Το καλό είναι πως σε κάθε παιχνίδι η ομάδα αρχίζει να φτιάχνει την αυτοπεποίθηση της. Η Κέρκυρα σε γενικές γραμμές δεν κατάφερε να μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Εμείς προσπαθούμε να χτίζουμε την ομάδα από την άμυνα προς την επίθεση, αλλά δεν μπορούσε σήμερα η ομάδα να δείξει κάτι παραπάνω γιατί μας έλειπε πολύ ο κόσμος μας και χωρίς τον κόσμο στο γήπεδο το παιχνίδι έμοιαζε με φιλικό
".

Για την χρησιμοποίηση του Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης ανέφερε: " Ο Μιραλάς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και στα πλάγια και ως επιθετικός. Μπορεί να προσφέρει και σε αυτή τη θέση.

Η Κέρκυρα στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε κατά κάποιο τρόπο ακολουθώντας μας, ένας εναντίον ενός και αυτό δημιουργούσε κενό στα πλάγια και έτσι προτίμησα να παίξει ο Μιραλάς που είναι πιο "ελαφρύς" και μπορεί να τρέξει, από έναν παίκτη σαν τον Μήτρογλου που είναι "βαρύς" και παίζει σε συγκεκριμένη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως στατικοί
".

Για τον Ιμπαγάσα ο οποίος αρχικά ήταν δίπλα στον Ουρτάδο είπε: " Ο Ιμπαγάσα μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις και είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας ειδικά με ομάδες που παίζουν πίσω. Πιστώς πως έπαιξε αρκετά καλά σήμερα".

Σε ερώτηση αν έχει καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη ενδεκάδα ή αν ακόμη ψάχνει τους κατάλληλους παίκτες ανέφερε: " Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ενδεκάδα, ούτε κατά την διάρκεια της σεζόν θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένους παίκτης.

Κυρίως γιατί υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε πολλές θέσει ς και κατά την γνώμη μου η ομάδα έχει πολλούς παίκτες και σκέφτομαι να τους χρησιμοποιήσω όλους κατά την διάρκεια της σεζόν
".

Τέλος, για τον βαθμό ετοιμότητας του Πάντελιτς ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε: " Ο Πάντελιτς ήρθε πιο αργά από τους άλλους. Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος να μας βοηθήσει, θα μπορούσε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά προτίμησα τον Μιραλάς για τον λόγο που σας εξήγησα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά από φυσική κατάσταση".

Τεννές: "Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού"


Στο γεγονός του άδειου γηπέδου στάθηκε και ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μπάμπης Τεννές, ο οποίος επεσήμανε πως η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιή. " Ποδοσφαιρικό παιχνίδι χωρίς κόσμο είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Πέρασαν 90 λεπτά, που κανείς δεν κατάλαβε τίποτα", είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

" Είναι δύσκολο για μια μικρομεσαία ομάδα όπως η Κέρκυρα να κάνει για δεύτερη φορά σερί ζημιά σε μία μεγάλη ομάδα. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, αν και σεβαστήκαμε πολύ τον αντίπαλο. Πέρα από μία κεφαλιά του Παρασκευαΐδη δεν είχαμε καμία άλλη φάση. Ωστόσο δεν απειληθήκαμε και ιδιαίτερα".

Για τις γρήγορες αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, ο κ. Τεννές ανέφερε: " Εκείνο που είχα πει στα παιδιά είναι πως έχουμε να χάσουμε πολύ λίγα από το παιχνίδι, Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ παθητικοί και θέλαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ