STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου του Κέρκυρα- ΑΕΚ

Η συνέντευξη Τύπου του Κέρκυρα- ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στην ατυχία να δεχθεί η ΑΕΚ δύο γκολ στις αντεπιθέσεις στάθηκε ο Ντούσαν Μπαγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα

Στα δύο γκολ που σημείωσε η Κέρκυρα στις αντεπιθέσεις στάθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα.

" Ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως είχαμε πει και είχαμε δει τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος διάλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις και να καθίσει πίσω. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε προβλήματα. Για αρκετή ώρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό που θέλουμε μέσα στο γήπεδο", είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, δεχθήκαμε πάλι ένα γκολ, καταφέραμε να πετύχουμε ένα και στο τέλος χάσαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που έφταιξαν και να κερδίσουμε άλλα παιχνίδια. Για μας δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα".

Σε ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του είπε: " Στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, στο πρώτο όχι. Αν στο δεύτερο μέρος είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο".

Τεννές: "Η τύχη ήταν με το μέρος μας"

Από την άλλη πλευρά, εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας, του ο Μπάμπης Τεννές, αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε πως ο ΑΟΚ είχε την τύχη με το μέρος του για να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη.

" Ήταν μια πρεμιέρα τελείως ασυνήθιστη. Μια πρεμιέρα που και οι τρεις μεγάλες ομάδες γκέλαραν. Κάτι που δε συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί νικήσαμε σε ουδέτερο γήπεδο μια μεγάλη ομάδα", είπε αρχικά ο κ. Τεννές και πρόσθεσε:

" Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να πούμε ότι η τύχη ήταν με το μέρος μας. Κατορθώσαμε με ελάχιστες επιθέσεις να βάλουμε δύο γκολ. Αντίθετα η ΑΕΚ φάνηκε ότι είναι πιο έτοιμη από εμάς, λογικό καθώς έπαιξε και Ευρώπη, ενώ από εμάς περίσσευε το πάθος, η μαχητικότητα. Κάποιες φορές οι παίκτες προσπαθούσαν πέρα από τις δυνάμεις τους.

Για εμάς λέει πολλά αυτή η νίκη, όχι τόσο πολύ επειδή πήραμε τρεις βαθμούς όσο γιατί μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας σε αυτόν τον μαραθώνιο και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σημασία δεν έχει τι κάνεις την 1η αγωνιστική αλλά πού θα τερματίσεις στην 30η.

Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν είχαμε την ποιότητα που θέλουμε ως ομάδα γιατί είχαμε και σοβαρές ελλείψεις. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι τους ανταμείψαμε
".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ