ΑΕΚ

Η συγκινητική ανάρτηση του Πισάρο για τη θεία του που δολοφονήθηκε: "Θα μου λείψεις πολύ, αναπαύσου εν ειρήνη"

Η συγκινητική ανάρτηση του Πισάρο για τη θεία του που δολοφονήθηκε: "Θα μου λείψεις πολύ, αναπαύσου εν ειρήνη"
Ο Ροντόλφο Πισάρο INTIME SPORTS

Ο Ροδόλφο Πισάρο αποχαιρέτησε με ανάρτηση στα social media τη θεία του που σκοτώθηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της.

Σοκαριστικές ειδήσεις έφτασαν από το Μεξικό για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, καθώς η θεία του σκοτώθηκε κι η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης.

Ο 29χρονος λίγες ώρες αφότου γνωστοποιήθηκε το τραγικό συμβάν αποχαιρέτησε τη θεία του με ανάρτηση στα social media.

Η ανάρτηση για τη θεία του Πισάρο
Η ανάρτηση για τη θεία του Πισάρο

"Θεία μου, θα μου λείψεις πολύ. Είχες πάντα ένα χαμόγελο για όλους και θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο. Σε αγαπώ πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη", έγραψε ο Μεξικανός.

Τι συνέβη

Η θεία του Πισάρο δεν βρίσκεται πια στη ζωή, μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της, ενώ η μητέρα του και ο θείος του βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας κάτι που επιβεβαίωσαν και οι αρχές.

Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και για τη σύλληψη των δραστών.

Τα θύματα εντόπισε η οικιακή βοηθός, η οποία ενημέρωσε συγγενείς και παράλληλα μεταφέρθηκαν η μητέρα του και ο θείος του στο νοσοκομείο της περιοχής, αλλά και ότι η θεία του είναι νεκρή. Μάλιστα η θεία του βρέθηκε νεκρή, ούσα τυλιγμένη σε κουβέρτες.

Τα "κίνητρα" της επίθεσης ήταν η απαγωγή, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα mediotiempo τα τραύματα της μητέρας του Πισάρο, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, οφείλονται σε πυροβολισμό.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΞΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ