SERIE A

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζοβίνκο

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζοβίνκο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Μετά από επτά χρόνια εκτός Ιταλίας ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο επιστρέφει στην Serie A, με την Σαμπντόρια να έρχεται σε συμφωνία μαζί του και να ανακοινώνει την Τετάρτη (9/2) την απόκτησή του μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Κάτοικος Γενόβας και του "Λουίτζι Φεράρις" θα είναι από εδώ και στο εξής ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, με τον άλλοτε επιθετικό των Γιουβέντους και Toronto FC να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με την Σαμπντόρια.

Ο 35χρονος στράικερ δεν είχε ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ (ο ΠΑΟΚ ήταν μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρθηκαν τότε να το αποκτήσουν, χωρίς όμως να προχωρήσει το deal), με τους μπλουτσερκιάτι να στρέφονται σε εκείνον μετά από τον σοβαρό τραυματισμο του Μανόλο Γκαμπιαντίνι και να δίνουν τα χέρια.

"Μπήκαν όλες οι υπογραφές, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Serie A. Χαιρετώ τους φίλους της Σαμπντόρια, ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση", ήταν τα πρώτα λόγια του Τζοβίνκο (πήρε τη φανέλα με το Νο 21), ο οποίος μετράει 40 γκολ σε 190 ματς στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας με τις φανέλες των Γιουβέντους, Έμπολι και Πάρμα.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ