SERIE A

Ο Τζοβίνκο επιστρέφει στο Καμπιονάτο για χάρη της Σαμπντόρια

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο με τη φανέλα της Toronto FC σε αγώνα κόντρα στην New York City FC | 12 Ιουλίου 2015
Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο με τη φανέλα της Toronto FC σε αγώνα κόντρα στην New York City FC | 12 Ιουλίου 2015 @2015 KEVIN HAGEN/AP IMAGES

Ο άλλοτε μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, είναι μία ανάσα από το να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, με ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως ήρθε σε συμφωνία με την Σαμπντόρια για να υπογράψει ως το τέλος της σεζόν.

Μετά από έξι χρόνια ποδοσφαιρικής ξενιτιάς (2015-2021) όπου πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να φορέσει τη φανέλα της Toronto FC και αγωνίστηκε επίσης στην Ασία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ, ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο είναι μία ανάσα από τον επαναπατρισμό του και συνάμα την επιστροφή του στον κόσμο της Serie A.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ, μετά από τον τραυματισμό του Γκαμπιαντίνι στον κυριακάτικο αγώνα με την Σασουόλο η διοίκηση της Σαμπντόρια βγήκε στην αγορά των ελεύθερων παικτών για να αναζητήσει κάποιον για να γεμίσει το κενό στην επίθεση και κατέληξε στη λύση του 35χρονου άσου.

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Τζοβίνκο δεν έχει ποδοσφαιρική στέγη, με τον ΠΑΟΚ να ήταν μάλιστα μεταξύ των ομάδων που εξέφρασαν ενδιαφέρον στην αρχή της σεζόν για να τον αποκτήσουν, με τους μπουτσερκιάτι να κινούνται ταχύτατα και να κλείνουν προφορική συμφωνία μαζί του.

Αν όλα πάνε κατ'ευχήν, το "ατομικό κουνούπι" αναμένεται μέχρι το τέλος της ημέρας στην Γένοβα, για να περάσει την Τρίτη (8/2) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ