ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ αποφάσισε να μην υπογράψει τον Εμπαπέ το καλοκαίρι σύμφωνα με ισπανική εκπομπή

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση μεταξύ της Παρί και της Νιούκαστλ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση μεταξύ της Παρί και της Νιούκαστλ 2023 AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Χεσούς Γκαγέγκο υποστήριξε σε εκπομπή στην Ισπανία ότι η Ρεάλ αποφάσισε να μην κινηθεί για τον Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι.

Μία βόμβα εκτόξευσε ο Χεσούς Γκαγέγκο μιλώντας στο Cadena SER, που αφορά τη Ρεάλ και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, ο σούπερ σταρ της Παρί δεν αποτελεί πλέον στόχο των Μαδριλένων, παρότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Γάλλους.

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός είχε αποφασίσει να μην επεκτείνει μονομερώς το συμβόλαιό του με την Παρί για ακόμα ένα χρόνο, όπως προβλέπεται από την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών, με συνέπεια να τεθεί εκτός ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ προσπαθεί εδώ και χρόνια να αποκτήσει τον Εμπαπέ και αυτή έμοιαζε να είναι η ευκαρία της να τον υπογράψει και μάλιστα οικονομικά. Από την 1η Ιανουαρίου, ο αρχισκόρερ της Παρί μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα επιθυμεί.

Στην πρόσφατη τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, σε ερώτηση για το αν το καλοκαίρι του 2024 θα τον βρει στη Ρεάλ, ο Εμπαπέ έκλεισε πονηρά το μάτι, πυροδοτώντας σενάρια για υπάρχουσα συμφωνία. Παρ' όλα αυτά, η Ρεάλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ